Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bence pil veya kamera iyileştirmeleri konusunda da fazla beklentiler içine girmeyin. Olanı bu. Ancak ben pil konusunda şunu fark ettim: Biliyorsunuz ki 8.1 ile uygulama güncellemeleri otomatik oldu. Mağaza ayarlarıyla bu değiştiriliyor ama arka planda çalışmaya kapattığım bir uygulama güncelleme sonrası yeniden arka planda çalışmaya kendini açıyor. Bunun bir ayarını göremedim. Güncellenirken izin verilsin mi diye sormuyorda. Dolayısıyla birkaç gün sonra pil performansı berbat olmaya başlarsa arka plan görevlerine bakın. İznini kapattığınız bir uygulama güncelleme almış ve yeni yüklenmiş gibi kendini arka planda çalışmaya açmış olabilir.

Dumanla gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr, skynet ve kahraman333333

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bence pil veya kamera iyileştirmeleri konusunda da fazla beklentiler içine girmeyin. Olanı bu. Ancak ben pil konusunda şunu fark ettim: Biliyorsunuz ki 8.1 ile uygulama güncellemeleri otomatik oldu. Mağaza ayarlarıyla bu değiştiriliyor ama arka planda çalışmaya kapattığım bir uygulama güncelleme sonrası yeniden arka planda çalışmaya kendini açıyor. Bunun bir ayarını göremedim. Güncellenirken izin verilsin mi diye sormuyorda. Dolayısıyla birkaç gün sonra pil performansı berbat olmaya başlarsa arka plan görevlerine bakın. İznini kapattığınız bir uygulama güncelleme almış ve yeni yüklenmiş gibi kendini arka planda çalışmaya açmış olabilir.

Dumanla gönderildi.
Arka planda bir şey pek görmedim ama nette gezindikten sonra kapatıyoruz sonra sekmelere bakınca şunu görüyorum15*20 sekme açık ama uygulama çarpıdan kapalı pili ne kadar etkiler yada etkilemez ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bakınız mesela geçenlerde Microsoft'un uygulamaları sessizce otomatik olarak güncellendi. Haber, Spor, Yeme içme vs. Ben onlardan Haber'in arka planda çalışmasına izin vermiştim de diğerlerininkini kapatmıştım. Güncelleme sonrası onlara baktım ve hepsinin izinlerinin açılmış olduğunu gördüm. Örnek vermiş olayım. Bu arada arkaplan listesine bakarken en aşağıdaki "Tüm uygulamaları göster" seçeneğini es geçmeyin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tayland'da WP8.1+Cyan güncellemesi Lumia 625 kullanıcılarına sunulmaya başlanmış.
Darısı bizim ülkemize olsun.

• Beğen
Tepkiler: MixRadio ve versino2
dakamon

dakamon

Üye
Tayland'da WP8.1+Cyan güncellemesi Lumia 625 kullanıcılarına sunulmaya başlanmış.
Sizin dediğiniz çıkacak gibi ayın ortasında bizde de başlayacak galiba bu gidişle.

skynet

Üye
Bakalım ilk hangi modele gelecek :eller:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: versino2

skynet

Üye
Bu güncellemeleri takip edebileceğimiz bir sayfa varmı ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bu haberler sahte değil miydi ? :allalla:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
şu şarj eski haline dönsün yeter

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada Tayland'da dağıtılan sürüm 8.10.12397.895'miş.
Yani aynı zamanda (şu an bizim de kullanmakta olduğumuz) WP8.1 Preview'in son sürümü.

Acaba bu bizlere (Preview kullananlara) "sadece Cyan güncellemesinin" geleceği anlamına mı geliyor :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yani aynı zamanda (şu an bizim de kullanmakta olduğumuz) WP8.1 Preview'in son sürümü.

Acaba bu bizlere (Preview kullananlara) "sadece Cyan güncellemesinin" geleceği anlamına mı geliyor :hmmm
oda olabilir senin dediğine göre 8,1 iyileştirilmiş olarak gelir son sürüm + Cyan

dakamon

dakamon

Üye

Olabilir cyan güncellemesi zaten firmware yani bios güncellemesi gibi olduğu için sistemden ayrı bir güncelleme gibi gelebilir bize.

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Az önce dolaşırken rastladım. WPCentral de Cyan ve WP 8.1 için bir sayfa var. Anladığım kadarıyla güncellemenin yayınlandığı ülke ve cihaz bilgileri paylaşılıyor. Ama dikkat çeken şey o ülkeler arasında Türkiyenin de bulunması. Yazıyı paylaşan arkadaş güncellemenin Türkiye için de yayınlandığını yazmış fakat ufak bir güncellemeyle haberi düzeltmiş. Yazıda 1520 için çıkan Cyan'nın yalan haber olduğunu ve Türkiyede güncellemenin yayınlamadığını belirtmiş. Açıkçası ilk okuyunca bi heyecan yaptım falan ama tamamını okuyunca tüm heyecan söndü gitti. Tayland da da güncelleme yayınlanmış fakat ilgimi çeken bir nokta var Taylandda ki Cyan güncellemesinde bulunan WP 8.1 sürümü bizim kullandığımız Developer Sürümü ile aynı sürüm numaralarına sahipmiş. Yani benim yorumum WP 8.1 tam olarak hala final sürüme ulaşmamış. Yanlış düşünüyor da olabilirim tabi.
Bu arada linki ekliyorum

ArMaGeDdOn_87

Üye
Tayland Nokia resmi web sitesinde hala "black" yazıyo,bu da arjantin gibi fake haber olmasın ?

blackcemre

Üye
Bence ağustos gibi gelir.

braayn

braayn

Üye
haberlerin hiç birine inanmıyorum

technocu1

Üye
Ya bende daha 8.1 bile yok hala Black güncellenmesi duruyor. Bir an önce gelsin artık.

Üst Alt