ogzhnoTr
Üye
Sen saten niye uğraşıyorsunki 20 defa yazıyorsun ne gerek var? Senmi verecen güncellemeyi de sinir stres yapıyorsun.
Ozur dilerim ya. Duşuncelerimi paylaşmam, yanlış bir olguyu ortadan kaldırmak için uğraşmam bir daha.
Sen saten niye uğraşıyorsunki 20 defa yazıyorsun ne gerek var? Senmi verecen güncellemeyi de sinir stres yapıyorsun.
Resimde İmei yokki.![]()
Biri yardımcı olsun lutfen
Ozur dilerim ya. Duşuncelerimi paylaşmam, yanlış bir olguyu ortadan kaldırmak için uğraşmam bir daha.
Dostum yanlis anlamada bende bir kac kere denk geldim insanlarin sorularina yada sorunlarina kendi kendine stres yapip posta koyarcasina cevap veriyorsun . Gecen bende opera gelse keske dedim dunyayimi kurtaracaksiniz dedin. Hadi ben boyle cevaplara guler gecerim de baskasi alttan almaz gereksiz gerginlik cikar.
İe alt yapısını kullandıktan sonra gelse ne farkeder. Gelmesine gerek yok sonuçta. Kendimce haklıyım başkası ne derse desin.
Sonuna kadar katılıyorum.Dostum yanlis anlamada bende bir kac kere denk geldim insanlarin sorularina yada sorunlarina kendi kendine stres yapip posta koyarcasina cevap veriyorsun . Gecen bende opera gelse keske dedim dunyayimi kurtaracaksiniz dedin. Hadi ben boyle cevaplara guler gecerim de baskasi alttan almaz gereksiz gerginlik cikar.
Sonuna kadar bendeDostum yanlis anlamada bende bir kac kere denk geldim insanlarin sorularina yada sorunlarina kendi kendine stres yapip posta koyarcasina cevap veriyorsun . Gecen bende opera gelse keske dedim dunyayimi kurtaracaksiniz dedin. Hadi ben boyle cevaplara guler gecerim de baskasi alttan almaz gereksiz gerginlik cikar.
Biz ne verirlerse onu merakla bekliyoruz abiArkadaşlar pek çoğumuz preview sürümü olarak 8.1 güncellemesini kullanıyoruz zaten.
Hal böyleyken bu sabırsızlık, bu aşırı beklenti neden?
Kafanıza bu kadar çok takarsanız günler geçmek bilmez.
Bu ay içerisinde güncelleme kesin olarak verilecek.
Bu resmi ağızlar tarafından da dile getirildi.
Lumia Cyan'la gelecek birkaç ufak değişiklik dışında öyle görsel yönden çok fazla değişiklik beklentisi içine girmeyin.
Güncelleme elbet gelecek. (Ki bana göre bu ayın ortasında verilecek)
Bu arada kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun, yeni oyun ve uygulamalara odaklanın mesela.
Mağazayı karıştırın, keşfedilmemiş yada az bilinen oyun ve uygulamalar bulun, haber ve tanıtım konusuna dönüştürerek bizlerle paylaşın.
Genel olarak WP8.1'i kullanıyoruz şu an zaten.
Bu kadar büyütüp takıntı haline getirmeyin.
Beklentilerle, hayal kırıklıkları doğru orantılıdır.
Ben esasen bu güncellemeden ziyade daha ağustos-eylül döneminde verilmesi planlanan GDR-1 güncellemesini merakla bekliyorum.
Ya çok ciddi bir tespit şu ki can sıkıntısından bu güncellemelere sarıyoruz harbiden. Buradaki insanlar acaba android kullansa ne yaparlardı sene de bir tane güncelleme geliyor
oda nexus yoksa gelip gelemyeceği kesin bile olmuyor
Bizi kötü alıştırdı bu MS :P 
Gdr 1 de ne gelecek kiArkadaşlar pek çoğumuz preview sürümü olarak 8.1 güncellemesini kullanıyoruz zaten.
Hal böyleyken bu sabırsızlık, bu aşırı beklenti neden?
Kafanıza bu kadar çok takarsanız günler geçmek bilmez.
Bu ay içerisinde güncelleme kesin olarak verilecek.
Bu resmi ağızlar tarafından da dile getirildi.
Lumia Cyan'la gelecek birkaç ufak değişiklik dışında öyle görsel yönden çok fazla değişiklik beklentisi içine girmeyin.
Güncelleme elbet gelecek. (Ki bana göre bu ayın ortasında verilecek)
Bu arada kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun, yeni oyun ve uygulamalara odaklanın mesela.
Mağazayı karıştırın, keşfedilmemiş yada az bilinen oyun ve uygulamalar bulun, haber ve tanıtım konusuna dönüştürerek bizlerle paylaşın.
Genel olarak WP8.1'i kullanıyoruz şu an zaten.
Bu kadar büyütüp takıntı haline getirmeyin.
Beklentilerle, hayal kırıklıkları doğru orantılıdır.
Ben esasen bu güncellemeden ziyade daha ağustos-eylül döneminde verilmesi planlanan GDR-1 güncellemesini merakla bekliyorum.
çoğu kişi pil ömrü için bekliyor bende tam surumuNe yalan söylim ben öyle ohoooo süper olmuş batarya performansı diyeceğimiz bir şey beklemiyorum açıkcası. Kronik sıkıntılar giderilir. Pil performansıda belki şu andan cihaza göre %4 ile %10 arasında artar ötesini düşünmüyorum açıkcası. Bu kadar özellik verip bide pil performansının ciddi derecede iyileşmesini beklemek hayalperestlik olur sanırım?bir değişiklik beklemiyoruz zaten şu kamera performansı ve pil performansını bekliyoruz yoksa final sürümünün şuanda demo sürümden çokda bir fark olmayacağı belli zaten ..