Bay H
Üye
Abi sen mesajları gelecekten göndermiyor musun, tam tarihi niye saklıyorsun bizdenGüncelleme bu ay içerisinde verilecek.
Benim tahminin en geç 15 Temmuz gibi Türkiye'ye verileceği yönünde...
Gelecekten gönderildi.

Abi sen mesajları gelecekten göndermiyor musun, tam tarihi niye saklıyorsun bizdenGüncelleme bu ay içerisinde verilecek.
Gelecekten gönderildi.

Fotoğraf linkinin başına IMG sonra link /IMG iki kodun da önüne ve arkasına "["kod"] işaretini ekliyorsun.Bu resimler Finlandiya cyan rom yüklü lumia 925
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nokia lumia cyan 925 'den gönderildi
Fotoğraf linkinin başına ve sonuna:
yazarak ekleyebilirsin.
İnşallah inşallahGüncelleme bu ay içerisinde verilecek.
Gelecekten gönderildi.
Mesajınız biraz olsun umut ve mutluluk verdi 
Abi sen mesajları gelecekten göndermiyor musun, tam tarihi niye saklıyorsun bizden![]()
![]()
Bunu böyle paylaşmayın ime sahteciliği yapılıyormuş sizin bilgileriniz ilerine yarayabilir o insanların.işte resim burda
sağ ol kardeşim. kimse inanmayınca acele ile resimi yükledim. Ve hiç aklıma gelmedi.Bunu böyle paylaşmayın ime sahteciliği yapılıyormuş sizin bilgileriniz ilerine yarayabilir o insanların.
Resimde İmei yokki.sağ ol kardeşim. kimse inanmayınca acele ile resimi yükledim. Ve hiç aklıma gelmedi.
kardeşim bu resmi kaldır sana zahmet ime sahteciliği olmasın başımıza dert almayalım sonra

Kamera da düzelme var mı acaba sarılık solukluk gitmiş mi ? Birde önerir misiniz böyle yüklemeyi bendede 925 varsağ ol kardeşim. kimse inanmayınca acele ile resimi yükledim. Ve hiç aklıma gelmedi.
Biri yardımcı olsun lutfenKamera da düzelme var mı acaba sarılık solukluk gitmiş mi ? Birde önerir misiniz böyle yüklemeyi bendede 925 var
Valla hocam bu zamana kadar hangi güncelleme zamanında verildi ki. Ben hatırlamıyorum şahsen.keşke sizin dediğiniz tarihte verilse de herkes rahat bir nefes alsa bariGüncelleme bu ay içerisinde verilecek.
Gelecekten gönderildi.

bence 2015 den önce gelmez

Anlatamıyoruz galiba. Her hangi bir zaman belirtilmediki zamanında diye bir kavram oluşsun.Valla hocam bu zamana kadar hangi güncelleme zamanında verildi ki. Ben hatırlamıyorum şahsen.keşke sizin dediğiniz tarihte verilse de herkes rahat bir nefes alsa bari![]()
amin inşallah, güncelleme gelmeden ben telefonu satıyorum zatenUmarım bu ay herkese gelirde teknik bir arızadan dolayı senin telefonuna gelmez.
Kavgada söylenmez bu![]()
amin inşallah, güncelleme gelmeden ben telefonu satıyorum zaten
2015 derken şakasına söylediğimi biliyordunuz herhalde?Çocuk gibi aynı şey tekrar edilmesin. Teknik olarak gecikme yok diye en az 20 mesaj atmışımdır. Dahada uğraşmam.
neyle gönderildiyse gönderildi.
Sen saten niye uğraşıyorsunki 20 defa yazıyorsun ne gerek var? Senmi verecen güncellemeyi de sinir stres yapıyorsun.Çocuk gibi aynı şey tekrar edilmesin. Teknik olarak gecikme yok diye en az 20 mesaj atmışımdır. Dahada uğraşmam.
neyle gönderildiyse gönderildi.