Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

dakamon

Üye
Ben hala 4 temmuz diyorum nerden aklıma geldi amerika da önemli bir gün ya belki o güne hediye mahiyetinde verilebilir. Ama temmuzdan önce pek geleceini sanmıyorum ya antrenmanlıyız yani biliyoruz

Tepkiler: suyunsesi

dakamon

Üye
Bu gün gelmeyeceğini zaten 1 hafta öncesinden söylemiştik

Bir sonra ki dedikodu tarihi 4 temmuza kaydı o zaman

Tepkiler: suyunsesi

ogzhnoTr

Üye
Şu an bi su serptin yüreğime er ya da geç gelecek yani öyle mi ?

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

520pazar payında en çok satılan telefon vermemezlik yapmaları zor

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Tepkiler: jasonwie ve Serhan

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar Windows Phone 8.1 güncellemesi mevcut tüm telefonlar için yayınlanacak. Tabi hepsine aynı anda yayınlanmaz o ayrı.

Tepkiler: suyunsesi ve jasonwie

jepaq

Üye
güncelleme için ne kadar boş yer gerekiyor? 100 mb yer kalmış telefonda. en çok da sd karta uygulama atma özelliği işime yarayacak.

gelmeyecek rahatım

Tepkiler: Yağız Ryan, skynet ve jasonwie
Foruma her geçen gün yeni insanlar kayıt oluyor.Windows phone'a her geçen gün belkide yeni insanlar geçiş yapıyor.Onların merakına anlayışlıyız zaten ama şu soru uzun zamandır burda olduğumuz için biraz sıkıcı olmaya başladı."X telefonuna güncelleme gelmeyecek mi?" Yani soran arkadaşlar yanlış anlamasın sakın beni.Windows phone bu her telefona güncelleme öyle yada böyle geliyor.Eğer tekrar soracak olan arkadaşlar olursa gönülleri rahat olsun.Telefonunuz güncelleme alacak

Tepkiler: erhanercan, maydinmaydin, suyunsesi ve 1 kişi daha
Nöbeti devraldım beyler.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: suyunsesi ve beats

Bay H

Üye
@bulutsuzgece Abi affına sığınarak mesaj atıyorum konuya küçük bir bilgi olması açısından. Microsoft, Finlandiya'da bazı şanslı kullanıcılarına güncellemeyi vermiş. Çok yakında dağıtım başlayacaktır.

Son düzenleme:
Tepkiler: versino2, Aybin.Kilic, Esendağlı ve 2 diğerleri

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncelleme yaklaşık bir günlük gecikmeyle Finlandiya ve Arjantin'de yayınlandı.

@bulutsuzgece

Tepkiler: Serhan, versino2, ogzhnoTr ve 3 diğerleri