Rock Ve Roll
Üye
Konuyu açan kişinin Türkiye de istanbul da yaşayan bir arkadaşının unlock lu 1520 si varmış ona güncelleme geldiğini söylemiş falan filanAz önce dolaşırken rastladım. WPCentral de Cyan ve WP 8.1 için bir sayfa var. Anladığım kadarıyla güncellemenin yayınlandığı ülke ve cihaz bilgileri paylaşılıyor. Ama dikkat çeken şey o ülkeler arasında Türkiyenin de bulunması. Yazıyı paylaşan arkadaş güncellemenin Türkiye için de yayınlandığını yazmış fakat ufak bir güncellemeyle haberi düzeltmiş. Yazıda 1520 için çıkan Cyan'nın yalan haber olduğunu ve Türkiyede güncellemenin yayınlamadığını belirtmiş. Açıkçası ilk okuyunca bi heyecan yaptım falan ama tamamını okuyunca tüm heyecan söndü gitti. Tayland da da güncelleme yayınlanmış fakat ilgimi çeken bir nokta var Taylandda ki Cyan güncellemesinde bulunan WP 8.1 sürümü bizim kullandığımız Developer Sürümü ile aynı sürüm numaralarına sahipmiş. Yani benim yorumum WP 8.1 tam olarak hala final sürüme ulaşmamış. Yanlış düşünüyor da olabilirim tabi.
Bu arada linki ekliyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence buda fake neden 625 ?Tayland da 625 için Cyan başlıyormuş pazartesi
Pardon yazılmış bile çoktan
bence buda fake neden 625 ?
2000 Tl vermedin 1400 Tl aldım.Vede ayrıcalıktan bahseden oldumu 1400 Tl verdim önce benim hakkım mı dedim.2000 lira verdin diye ne ayrıcalığı bekliyorsun ? O donanıma verdin parayı sen güncelleme daha erken gelir ayrıcalığına değil. İsterlerse 520den başlatılır. Kimse karışamaz buna. E tabi sistem değiştirmeye donerse duşunceleriniz yorum yapamayız.
Bro bu olaylar şoylle mesela ilk çıkan telefon için güncelleme önce başlanır sebebide ilk çıktığı için güncelleme o telefon üzerine port ediliyor yani taylanda çıkan ilk telefon 625 se diğerlerinden önce çıkması normal bi ara ilk guncellemeler 920 ye gelirdi sonra 925 gelince öncelik ona aktarıldı umuramım dediğimi anlamışsındır2000 Tl vermedin 1400 Tl aldım.Vede ayrıcalıktan bahseden oldumu 1400 Tl verdim önce benim hakkım mı dedim.
Sadece olayın fake olduğu açıkca belli .Black dağıtılınca belli bir sıralamada gitmişti şimdiki sıralama biraz saçma.
2000 Tl vermedin 1400 Tl aldım.Vede ayrıcalıktan bahseden oldumu 1400 Tl verdim önce benim hakkım mı dedim.
Sadece olayın fake olduğu açıkca belli .Black dağıtılınca belli bir sıralamada gitmişti şimdiki sıralama biraz saçma.
ben iPhone 6 yı bekliyorum meselaarkadaşlar ben şahsen cortana yayınlana kadar Microsoft tan hiç bir beklentim yok... bu yüzden sizlerde kendinizi en erken 2015 temmuza odaklayın bu zamana kadar kullandığımız yazılımdan çok farklı bir durum olmayacak ara sıra yayınlanan düzeltme güncellemeleri vs değişen fazla bir şey olmayacak... bu yüzden ya elimizdekiler ile yetinelim yada tamamen umudumuzu kesip başka sistemlere yönelim
Başlık ilk bugündü bu hafta oldu yakında bu ay olucak
Onun trajikomedisini yaptım.
Sırf haber olsun diye haber yapılmasın maksadıyla.
İnsanlarda yerinde çıldırmasın
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?