dakamon
Üye
Görünen o ki 2014 ün sonlarında beta olarak verilecekmiş yine previevcilere. Bence bu getirilecek yeniliklerden bir tanesi. Şu an wp mühendisleri grup grup ayrılmışlardır her grup belli bir grup özellik üzerinde çalışıyordur. gdr1 gdr2 8.1 den sonraki büyük güncellemeye hazırlık mahiyetinde olacaktır. 8.5 mi olur artık 8.2 mi olur bilemiyoruz ama ciddi yenilikler gelecektir. Daha MS akıllı saat üzerinde çalışıyormuş onuda bu sene sonunda tanıtacakmış. Sonunda akıllandılar gibi geliyor bana ve mobil teknolojilere önem vermeye başladılar ciddi bir şekilde. Açıkçası MS nin bu seneki lansmanında da gördüğüm herkes WP ile ilgili yenilikleri merak etmiş en çok ilgiyi wp lansmanı gördü. Windows tan daha çok merak ediliyor wp. MS de bunun farkında ve artık daha çok üzerinde duruyor wp nin. kısa vadede bir 8.1 daha beklemeyelim tabi ama her yıl olduğu gibi 2015 in nisanında yeni büyük güncelleme ile çok ciddi yenilikler görmemiz işten bile değilEkranı ikiye bölme gibi sızıntılar var . İnsan heyecanlanıyor . Tabi bu yakın gelecekte olacak gibi görünmüyor ama yine de sevindirici haberler .
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Lanet olasıÇıkamadı gitti körolasıca..
Çıkamadı gitti körolasıca..
Lanet olası
O değilde cortananın live tilesi falan çok gelişti eskiden sadece nefes alıp verirdi artık hava durumunu haberleri falan simgeli olarak gösteriyorEli kulağında 630 güncellenecek diye bekletmişler demekki
O değilde cortananın live tilesi falan çok gelişti eskiden sadece nefes alıp verirdi artık hava durumunu haberleri falan simgeli olarak gösteriyor
Hadi bee bize Eylül de anca gelir herhalde oyle Bi Microsoft ekibi var ki bizde net Bi tarih bile veremiyor gerçi suç bizde hala medet umuyoruz
Bundan kurtulmanın tek yolu Android veya iOS'a geçmek ama yapamıyorum öyle alışmışım ki. Nokia eskiden beridir böyle hep geciktirir. Kim satın alırsa alsın bu böyle devam edip gidiyor..Onlara tarih gelmezse bize tarih veremezler. Tarih gelmeden tarih verseler böyle dediler olmuyor yapamıyor ms oluyor. Konuşuyorsunuz ama boş. Çelişkiden geçilmiyor.
neyle gönderildiyse gönderildi.
Dün sabah aldım Xperia Z2 kafam nasıl rahatladı gerçekten. Windows gelecek vaad ediyor fakat biraz daha zamana ihtiyacı var bence.Bundan kurtulmanın tek yolu Android veya iOS'a geçmek ama yapamıyorum öyle alışmışım ki. Nokia eskiden beridir böyle hep geciktirir. Kim satın alırsa alsın bu böyle devam edip gidiyor..
Ooo, hocam geçmiş olsun. Eğer androide geçecek olursam birgün tek tercihim Z2 olacaktır. Güzel seçim!Dün sabah aldım Xperia Z2 kafam nasıl rahatladı gerçekten. Windows gelecek vaad ediyor fakat biraz daha zamana ihtiyacı var bence.
1520 de duruyor bakalım güzel bir şekile gelirse onuda kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?