Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Cortana türkçe degilse hiç türkiyeye yayınlamasınlar

Androiddeki uygulamalar öyle çat diye wp ye gelmesin bence. Çünkü androitde 4 çekirdekli telefonların kastığı oyunlar wp ye gelirse hiç açılmaz. lumia 1520 hariç..

Androiddeki uygulamalar öyle çat diye wp ye gelmesin bence. Çünkü androitde 4 çekirdekli telefonların kastığı oyunlar wp ye gelirse hiç açılmaz. lumia 1520 hariç..
Bence yanlış düşünüyorsun Android uygulama gelişimi ile wp uygulama gelişitirme farklı bu şekilde kısaylama olmaz.
Aynı şekilde üç farklı işletim sisteminin kendine ait programlamaları var hepsi kendisine ait uygulamaları optimize eder zaten

dakamon

Üye
Yeterki wp ye uygulama çıkarsınlar bir kere gelsin uygulamalar güncellemelerle optimize edilir. Ama hiç gelmeyen bir uygulama hiç gelmemiş demektir.

fuko08

Üye
Wp kullanmiyorum ama guzele benziyor. Kullanicilarina hayirli olsun diyorum simdiden ^^

Aximator

Üye
Mağazadaki güncellemeleri otomatik olarak yükleme veya kendimiz kontrol edebilme özelliği çok iyi olmuş. Şimdiki halinde bildiğim kadarıyla belirli bir saat aralığında güncellemeleri kontrol ediyor, o aralıkta internet bağlantınız yoksa güncellemeyi allamıyorsunuz. Haliyle çıkan yeni güncellemeyi bazen günler sonrasında aldığımız oluyor.

Tepkiler: n000k

kursat99

Üye
Aynen. Ben fark ettim bende her akşam 19.45 te kontrol ediyor güncellemeleri.

Serhan

Üye
512 mb ramlara adam gibi uygulamalar oyunlar gelsin yeter

Tepkiler: Rainesto

fevzia

Üye
8s gelecekmi wp 8.1

ÖEY

Üye
Bakalım yeni modeller gelecek mi MWC'de...