Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

HeroMR

Üye
Güncellemeyi oldu bittiye getirmezler umarım :/ Eğer SD Karta Uygulama yükleme özelliksiz bir güncelleme gelirse boşa güncellemiş gibi hissedeceğim. Koskoca 8.1 güncellemesiyle bir bildirim çubuğu bir de şarj yüzdesi ekleyecek kadar düşmemişlerdir umarım.

Gönlünü rahat tut bu microsoft ve nokıa bizim bu dediklerimizi düşünecek adamlar onlardada yüzlercesi var o yüzden 8.1 de sd karta yükleme gelecektir eminim.

kesasd

Üye
elbet paylaşan olacaktır sizin gibi sadık olmayanlar da var yanlış anlamayın tabiki de yaptığnız yanlış demiyorum ama bikaç güne her yer sızıntı dolacaktır inşallah

İşimi önemsiyorum sadece. Elbette sızıntılar çıkacak. Böylece Microsoft nabız da yoklayacak. Ama Preview'da hiçbir şey tam/net değil. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Tepkiler: csH
İşimi önemsiyorum sadece. Elbette sızıntılar çıkacak. Böylece Microsoft nabız da yoklayacak. Ama Preview'da hiçbir şey tam/net değil. Anlayışınız için teşekkür ederim.
tek birşey sorayım dosya yöneticisi işlem merkezi varmı

kesasd

Üye
tek birşey sorayım dosya yöneticisi işlem merkezi varmı

Maalesef Store bile yok şuan. Dediğim gibi hiçbir şey kesin değil. Geliştiriciler için büyük altyapı sağlanmış ama yenilikler biraz atlanmış. Güncellemelerle gelecektir

Maalesef Store bile yok şuan. Dediğim gibi hiçbir şey kesin değil. Geliştiriciler için büyük altyapı sağlanmış ama yenilikler biraz atlanmış. Güncellemelerle gelecektir
anladım hocam o zaman bu sdk uygulama geliştiricelere uygulamalarını denemek için verilmiş

Tepkiler: kesasd

efeler12

Üye

Tepkiler: ceza87 ve Dexter Morgan

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 ile gelmesi beklenen yeni kamera ara yüzü

csH

Üye
1tane 32 ya da 64luk hafıza kartı alayım o zaman

csH

Üye
wp ve win rt birleşirse ki birleşecekmiş win rt tabletlerde ilgi odağı olmaya başlar uygulamlar çok daha hızlı gelir güzel günler bizi bekliyor

efeler12

Üye
video oynatıcı direk internet explorerda çalışıyor Youtube

dakamon

Üye
bunun çok bir önemi yok aslında. Herkes Nokia Kamerayı kullanır

ben videoda sistemin kendi kamerasını kullanıyorum Nokia kamera videoyu bozuyor donma takılma atlama yapıyor ama sistemin kamera uygulamasında bu sorunu yaşamıyorum

ogzhnoTr

Üye
oo yeni olan bazı şeyler paylaşılmış daha iyi olacak gibi bence beklediğimizden