daha hiç bir şey kesin değil. Ama birinci ve ikinci görseli karşılaştırınca durum öyle görünüyor. Belki de ayarlarda "Eylem Merkezi Görünüm Ayarı" vardır. Direk olarak iki menüyü de gösterebilir.
daha hiç bir şey kesin değil. Ama birinci ve ikinci görseli karşılaştırınca durum öyle görünüyor. Belki de ayarlarda "Eylem Merkezi Görünüm Ayarı" vardır. Direk olarak iki menüyü de gösterebilir.
Windows Phone yine özgün olduğunu gösterdi ya ne diyim valla . Çok beğendim ben inşallah bu olur. Hadi la MS iyi gidiyon kerataYalnız bu ustten çekmeli falan değil de live tileın uzerine tıklayıp gireceksek bi işe yaramaz
kesinlikle sana katılıyorum eğer live tile üzerie tıklayarak girersek bildirimlere iyi olmaz ama yukarıdan falan değilde soldan çeksek o şekiilde gelse tadından yenmez
Burdaki bluetooth,aırplane,driving yazan kısımlar sağa sola kayarsa güzel olur yani Birde ben çok önceden bir konuda şöyle demiştim.Bildirim alanı Renkli olsun.Facebook mavi,twitter koyu mavi,mesajlar tema renginde filan böyle olursa tadından yenmez açıkcası
ama ben böyle bir bildirim merkezinin geleceğine inanmıyorum çünkü android temalı falan bildiğimiz androidden almış ergenin biri koymuş ortaya biz de atladık hemen. İnşallah gerçektir