Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu mayısın sonunda mı gelecekti betaya güncelleme Ali Kemal abi?

Tost Makinası ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
14 Mayıs şimdi sonu geldi gelecek

emz

emz

Üye
Arkadaşlar moliplayer ile altyazıyı aktif edemedim. Bir klasöre altyazıyı ve filmi attım. İkisininde ismi aynı. Videoyu açıyorum ama alt yazı yok. Seçeneklere tıklıyorum bana alt yazı bölümünde altyazısız yazıyor. Ayarlarda açık ama. Bu arada full değil. Deneme versiyonu. Ondan olabilir mi?

Telgrafla gönderildi.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Twitterın atmaya başlamasını fark ettiniz mi umarım bir tek bende değil sildim tekrar yükledim telefonu kapatıp açtım bi işe yaramadı atılan herhangi bir tweete tıkladığınızda hemen uygulamadan atıyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Twitterın atmaya başlamasını fark ettiniz mi umarım bir tek bende değil sildim tekrar yükledim telefonu kapatıp açtım bi işe yaramadı atılan herhangi bir tweete tıkladığınızda hemen uygulamadan atıyor.

atmıyor ben bütün gün twittera giriyorum hatta bugün soma için defalarca tweet attım herhangi birşey yok.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
atmıyor ben bütün gün twittera giriyorum hatta bugün soma için defalarca tweet attım herhangi birşey yok.

Hala deniyorum her seferinde atıyor birden oldu 2 saat önceye kadar bişe yoktu.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Hala deniyorum her seferinde atıyor birden oldu 2 saat önceye kadar bişe yoktu.

Zaten an itibari ile hükümetimiz yine internete birşey yaptı sistemler 16mbs hızdan 4mbs hıza düşürüldü, biraz bekle tekrar dene.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Zaten an itibari ile hükümetimiz yine internete birşey yaptı sistemler 16mbs hızdan 4mbs hıza düşürüldü, biraz bekle tekrar dene.

Gerçekten çok sinir bozucu bildiğin şaka gibi sinirden gülmeye başladım :D sen uygulamaya gir fav veya rt yapacakken daha o butonları görmeden atsın :D

dakamon

dakamon

Üye
Evet bende de atma yapıyor ama twitter betada denedim atma yaşamadım

Tost Makinası ile gönderildi.

narnia16

narnia16

Üye
Twitter bende de aynı. Bugün atmaya başladı.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet atıyor twitter

Hava kompresörüyle gönderildi

narnia16

narnia16

Üye
Bir sorun olduğu belli, umalım ki en kısa sürede çözsünler sorunu. Zaten baydır güncellenmiyor twitter uygulaması, bahaneyle bi güncelleme almış oluruz :)

PureFood

PureFood

Üye
Oh tek bende değilmiş atma sorunu. Ben de Prognoza'dan sandım. Ya zaten güncellemediler ara yüzü de, ilgilenseler şöyle adam akıllı..

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar az önce yeni windows phone 8.1 güncellemesi geldi konu eve gidince güncelleyeceğim. :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Resmi twitter uygulamasında sorun var. Ayrıca Windows Phone 8.1 Developer Preview batarya sorunu ve hata giderme ,güncellemesi aldı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve PureFood
YkPkY

YkPkY

Üye
abi şu imzanı ne zaman değiştiricen allasen yükleniyor butonu gibi geliyor.Final güncellemesi için 24 hazirana kadar bekleyeceğiz hatta bizler daha fazla beklicez kesin.
en azından seninki gibi
değil abim :)

Üst Alt