Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar güncelleme konusu açılmışken kaç yılına kadar güncelleme gelecek falan uzun yıllar gelecek gelmese de önemli değil aslında biliyorsunuz biz 8.1 yükleyenler Preview for developers ile yükledik bu bir deneme sürümü asıl sürüm geldiğinde bildiğim kadarıyla güncellemeleri denetleden yükleyebiliriz peki bu developers programı ile 8.1 e geçmeyenler sekizde kalanlar haziranda 8,1 i yükleme imkanları olacak mı yoksa önce bizim gibi deneme sürümü mü yüklemeliler

Hava kompresörüyle gönderildi

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar güncelleme konusu açılmışken kaç yılına kadar güncelleme gelecek falan uzun yıllar gelecek gelmese de önemli değil aslında biliyorsunuz biz 8.1 yükleyenler Preview for developers ile yükledik bu bir deneme sürümü asıl sürüm geldiğinde bildiğim kadarıyla güncellemeleri denetleden yükleyebiliriz peki bu developers programı ile 8.1 e geçmeyenler sekizde kalanlar haziranda 8,1 i yükleme imkanları olacak mı yoksa önce bizim gibi deneme sürümü mü yüklemeliler

bunu sende sorarsan artık

dakamon

dakamon

Üye

Bunun için normal konularda bi konu var abi bakabilirsin orada uzun uzun konuştuk detaylı bir şekilde ama şu an için 2017 ama yüzde 1500 2017 yi geçer gibi geliyor bana :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Ayalar - zil sesleri bolumunde mesajlar vardı kalkmış. Mesaj sesimi nasıl değiştiricem ? İşlem merkezinde mesajlar, mesaj zil sesim Nokia message ama varsayılan olarak gozukuyor, hadi onu geçtim. Oradan kendi istediğim sesi atadım, (bilgisayardan ringtones klasorune wma attım), Türkcell olduğum ıcın mesajdan sonra bilgi ekranı geliyor, o da sesli tabi, ancak oradaki seste bir değişm yok. Hala eski Nokia message çalıyor, nasıl duzeltiriz?
zil sesi uyarılardan+uygulama seslerini yönetten+mesajlaşma dan ayarlayabilirsin ringtong klasöründeki sesleri

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bunun için normal konularda bi konu var abi bakabilirsin orada uzun uzun konuştuk detaylı bir şekilde ama şu an için 2017 ama yüzde 1500 2017 yi geçer gibi geliyor bana :)

Ben bu konuyu biliyorum ama eşimin 1520 ye yüklemedim 8,1 hani tam stabil çalışmıyor diye gerçek sürüm geldiğinde direk sekizlere çıkarmı gecikmeden yoksa 8,1 onasa yüklemelimiyim dün kararsız kaldım onu demek istedim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bunu sende sorarsan artık

Bazen kafa duruyor işte sence 8,1 in gelmesini beklim mi yoksa ben şimdiden 1520 ye yükleyeyim mi bazı telefonlarda sorunlar olmuştu gerçi bir ay kaldı ama hazirana o zaman güncelleme dağıtıma çıkacaktı ama

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Banami oyle geliyor yoksa Son gelen guncellemelerle pil sorunu kalmadi gibi duruyor hatta bu hafta nerdeyse gun ici hic sarja takmadim teli. Ilk baslarda sarjdan cikartamiyordum. Kilitlenme olayida sanirim hic olmadi bu hafta gecen hafta baya uzmustu beni. Ilk defa pisman olmustum wp dan.Banami oyle geliyor yoksa Son gelen guncellemelerle pil sorunu kalmadi gibi duruyor hatta bu hafta nerdeyse gun ici hic sarja takmadim teli. Ilk baslarda sarjdan cikartamiyordum. Kilitlenme olayida sanirim hic olmadi bu hafta gecen hafta baya uzmustu beni. Ilk defa pisman olmustum wp dan.

YkPkY

YkPkY

Üye
BetA sürümü sıkıntılı.Haziranı bekleyin

Çırak ile gönderildi

dakamon

dakamon

Üye
Bazen kafa duruyor işte sence 8,1 in gelmesini beklim mi yoksa ben şimdiden 1520 ye yükleyeyim mi bazı telefonlarda sorunlar olmuştu gerçi bir ay kaldı ama hazirana o zaman güncelleme dağıtıma çıkacaktı ama

Valla eşiniz kullanıyorsa onun için yeni gelecek özellikler pek bir şey ifade etmiyorsa bence bekleyin :) Şimdi beta sürüm olmasından dolayı bir şey olacak ne bilim donacak yada şarjı çabuk bitecek olur ya bir sorun çıkacak sonra her kadının yaptığı gibi senin yüzünden oldu diye suçu sana atacak abi :D sonra al başına belayı :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Valla eşiniz kullanıyorsa onun için yeni gelecek özellikler pek bir şey ifade etmiyorsa bence bekleyin :) Şimdi beta sürüm olmasından dolayı bir şey olacak ne bilim donacak yada şarjı çabuk bitecek olur ya bir sorun çıkacak sonra her kadının yaptığı gibi senin yüzünden oldu diye suçu sana atacak abi :D sonra al başına belayı :D
Aynen öyle bende ilk zamanlar sırf bu yüzden yüklemedim şu an 920 iyi çalışıyor ama başımın etini yer telefona bir şey olursa haklısın

dakamon

dakamon

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence de yükleme, ben eşime sordum. Dedi ki "8.1 developer de neyin nesi. Elimdeki bana yetiyor ya. Ne gerek var şimdi uğraştırıcan beni". :D Yani onlar için telefonun şu anki hali yetiyor da artıyor bile. Zamanı gelince telefon ona güncelleme uyarısını verir o da gelir sana sorar zaten. Yani bence boşver hiç kurcalama :D Erkekler kadar teknoloji meraklısı değiller.

PureFood

PureFood

Üye
Dün ilk defa resetlendi buzdolabım. Adres çubuğuna link yazacaktım kaldı ve hemen yeniden başladı. Kasım 2012'den bu yana ikinci ya da üçüncü resetlenme olması lazım.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dün ilk defa resetlendi buzdolabım. Adres çubuğuna link yazacaktım kaldı ve hemen yeniden başladı. Kasım 2012'den bu yana ikinci ya da üçüncü resetlenme olması lazım.

Buzdolabımı :d

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence de yükleme, ben eşime sordum. Dedi ki "8.1 developer de neyin nesi. Elimdeki bana yetiyor ya. Ne gerek var şimdi uğraştırıcan beni". :D Yani onlar için telefonun şu anki hali yetiyor da artıyor bile. Zamanı gelince telefon ona güncelleme uyarısını verir o da gelir sana sorar zaten. Yani bence boşver hiç kurcalama :D Erkekler kadar teknoloji meraklısı değiller.

Haklısın

skynet

Üye
Şuan şoktayım 1.5 saattir şarjım %29'dan aşağı inmiyor :oha:
Sürekli whatsapp ile iletişim halindeyim ve ekran ışığı neredeyse hiç kapanmıyor ve durum bu şekilde :D

beats

beats

Üye
Şuan şoktayım 1.5 saattir şarjım %29'dan aşağı inmiyor :oha:
Sürekli whatsapp ile iletişim halindeyim ve ekran ışığı neredeyse hiç kapanmıyor ve durum bu şekilde :D
Güç butonuna basılı tut ve kapat, sonra aç. Eğer açılırsa doğrudur, yok açılmadıysa seni kandırıyor. :) Denemesi bedava.

skynet

Üye

skynet

Üye
Her halde benim batarya gidici çünkü 620'den bunu beklemezdim :D

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve beats

Üst Alt