Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
işte sorunda orda.para hiç yok maalesef.
işte o yüzden günah dedim ya :cry:

Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama : ) ...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

PureFood

PureFood

Üye
Ayalar - zil sesleri bolumunde mesajlar vardı kalkmış. Mesaj sesimi nasıl değiştiricem ? İşlem merkezinde mesajlar, mesaj zil sesim Nokia message ama varsayılan olarak gozukuyor, hadi onu geçtim. Oradan kendi istediğim sesi atadım, (bilgisayardan ringtones klasorune wma attım), Türkcell olduğum ıcın mesajdan sonra bilgi ekranı geliyor, o da sesli tabi, ancak oradaki seste bir değişm yok. Hala eski Nokia message çalıyor, nasıl duzeltiriz?

• Beğen
Tepkiler: Serhan
YkPkY

YkPkY

Üye
Annenden al :D

Turbocall İle Yollandı

37 yaşında evli barklı adam taa gidip anasından pide parası alacak.ya anasıda garibansa.
Gönderseydinde yeseydik hep beraber.
İşte o yüzden diyorum.kendi nefsinize göre hareket etmeyin günah.başkalarını da düşünün her konuda
Öğreneceğin daha çok şey var.

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve Invoke
Serhan

Serhan

Üye
Yanlış Anlaşılmak istemiyorum ama banlanma turbo nun kanında var :D Yani ne biliyim kişiliği öyle :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
YkPkY

YkPkY

Üye
Yanlış Anlaşılmak istemiyorum ama banlanma turbo nun kanında var :D Yani ne biliyim kişiliği öyle :D

Cahillik.herkes bi şekilde öğreniyor.oda banlana banlana öğrenecek sanal alemde.
Allah normal hayatında utandırmasın inşallah

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, luckysleven ve Serhan
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
37 yaşında evli barklı adam taa gidip anasından pide parası alacak.ya anasıda garibansa.
Gönderseydinde yeseydik hep beraber.
İşte o yüzden diyorum.kendi nefsinize göre hareket etmeyin günah.başkalarını da düşünün her konuda
Öğreneceğin daha çok şey var.

Çırak ile gönderildi

Allah aşkına nerden bileyim ben kaç yaşında olduğunu mobilden giriyorum, 2. Olarak günahta ben şoylemi yazdım oh pide yedin sefam olsun vb gibi bişey yazmadım arkafaşımız xx gel dedi bende hemen aceleyle onu yazdım yanlış anlaşılcak yada bişey yapılacak değil ne yani 5 liralık şeyin havasınımı yapcam ? Ki Allahın bizlere verdiği yemek . Ne günahı olabilir internette reklamlarda onume yemek çıkınca sipariş vercek param her zaman olmuyor ozaman reklam vermekte günah Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına cebinizde eğer 10 lira bulunmuyorsa ve canınız birşeyler çekiyorsa internete girmeyin her ay 65tl ye yakın para odeyipte 5 liralık pide yaptıramayan birinin internette işi ne diye sorarlar adama

Turbocall İle Yollandı

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

Yani bunun banlanmayla ne alakası var arkadaşım ? Kufurmu haretmi tacizmi ? Hangisi soylermisin ozaman hiç foruma girmiyelim.

Turbocall İle Yollandı

Serhan

Serhan

Üye
Yani bunun banlanmayla ne alakası var arkadaşım ? Kufurmu haretmi tacizmi ? Hangisi soylermisin ozaman hiç foruma girmiyelim.

Turbocall İle Yollandı
Tartışma çıkarmak istemiyorum ama şunu söyleyeyim : Konuşma şeklin hakaret , bazı cümlelerin ise çok dalga geçiyorsun gibi geliyor karşındakine...

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Cahillik.herkes bi şekilde öğreniyor.oda banlana banlana öğrenecek sanal alemde.
Allah normal hayatında utandırmasın inşallah

Çırak ile gönderildi

Banlana banlanan tek bişey oğrendim sanalda emek almadan emek verilmeyeceğini oğrendim, Allahıma binlerce kez şükürler olsun cahil değilim, maxicep sevdiğim biyer ama boyle nedenlerden ban verilmiyor verilirse saçmalık olur zaten, yani benim kendi forumum olsa adını burda tabi soylemem hem yasak hemde farklı nedenlerden dolayı ama bence senin bana cahil demen bilemiyorum nediyim millet burda doner iskender paylaşır bişey denmez ben resim bile paylaşmadan bunlar oluyor anlamıyorum bazı arkadaşları lütfen karşınızdakine saygılı davranın ben cahillik desem ban alırım herkeste bunu biliyor @papakudioflu

Turbocall İle Yollandı

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Tartışma çıkarmak istemiyorum ama şunu söyleyeyim : Konuşma şeklin hakaret , bazı cümlelerin ise çok dalga geçiyorsun gibi geliyor karşındakine...

Hayır gulucuk koymuyorum nesi dalga geliyor anlamadım ? Allah aşkına söylede düzelteyim. ?

Turbocall İle Yollandı

YkPkY

YkPkY

Üye
Allah aşkına nerden bileyim ben kaç yaşında olduğunu mobilden giriyorum, 2. Olarak günahta ben şoylemi yazdım oh pide yedin sefam olsun vb gibi bişey yazmadım arkafaşımız xx gel dedi bende hemen aceleyle onu yazdım yanlış anlaşılcak yada bişey yapılacak değil ne yani 5 liralık şeyin havasınımı yapcam ? Ki Allahın bizlere verdiği yemek . Ne günahı olabilir internette reklamlarda onume yemek çıkınca sipariş vercek param her zaman olmuyor ozaman reklam vermekte günah Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına cebinizde eğer 10 lira bulunmuyorsa ve canınız birşeyler çekiyorsa internete girmeyin her ay 65tl ye yakın para odeyipte 5 liralık pide yaptıramayan birinin internette işi ne diye sorarlar adama

Turbocall İle Yollandı

Konu çok saptı abim.ben durumu kendim için söylememiştim zaten,buay 65₺ faturayı ödemem 100 tane pide yaptırıp tıka basa yeriz.ama insanlarda gün oluyor gün oluyor.
Ben sadece seni uyardığımdan sonra haklısın deyip onu silmeni beklerdim.
O reklamlara benim gibi tonlarca insan kayıyor.ben kaç kere mail attım kanallara.Müslümana yakışmıyor.yiyebiliyorsan yiyeceksin helali hoş olsun,ama paylaşmıyorsanda belli etmeyeceksin.
Bundan sonra da daha dikkatli olursun.sana kızmıyorum sadece nasihat.
Tamammı abim.
Yarın özgür yada ali arkadışımız bunların hepsini silecek zaten

Çırak ile gönderildi

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Konu çok saptı abim.ben durumu kendim için söylememiştim zaten,buay 65₺ faturayı ödemem 100 tane pide yaptırıp tıka basa yeriz.ama insanlarda gün oluyor gün oluyor.
O reklamlara benim gibi tonlarca insan kayıyor.ben kaç kere mail attım kanallara.Müslümana yakışmıyor.yiyebiliyorsan yiyeceksin helali hoş olsun,ama paylaşmıyorsanda belli etmeyeceksin.
Tamammı abim.

Çırak ile gönderildi

Silmeleri onemli değil ben mobilden girdim ve silme seçeği yoktu alıntı olduğu için gorunur zaten! Anlıyorum seni ama elhamdülillah Müslümanız ama yani nasıl desem bilemiyorum, sana yollarım helal olsun ama burdan orayada yollayamam herhalde anlıyorsun, ama cahil demene açıkcası kızdım

Doğruyu söylemek anlaşılmıyor ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Tamammı abim.

Çırak ile gönderildi

Ne iş yapıyorsun ne kadar maaş alıyorsun ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Banlana banlanan tek bişey oğrendim sanalda emek almadan emek verilmeyeceğini oğrendim, Allahıma binlerce kez şükürler olsun cahil değilim, maxicep sevdiğim biyer ama boyle nedenlerden ban verilmiyor verilirse saçmalık olur zaten, yani benim kendi forumum olsa adını burda tabi soylemem hem yasak hemde farklı nedenlerden dolayı ama bence senin bana cahil demen bilemiyorum nediyim millet burda doner iskender paylaşır bişey denmez ben resim bile paylaşmadan bunlar oluyor anlamıyorum bazı arkadaşları lütfen karşınızdakine saygılı davranın ben cahillik desem ban alırım herkeste bunu biliyor @papakudioflu

Turbocall İle Yollandı
cahillik konusunda hala hepimiz cahiliz.hepimizin öğreneceği tonlarca şey var.kesinlikle cahilliği kötü algılama.hakaret değildir bu ama öğrenmek istemiyorsa o zaman hakareti hak ediyordur.sende öyle bi kardeşimiz değilsin amaçok sivrisin sadece.
eğer İskender paylaşanıda görseydim vereceğim cevap aynı olurdu.bildiğim doğru şeyleri öğretmekten hiç kaçınmam ama kabul etmiyorsa kendin bilirsin deyip geçerim.
senden biraz daha uyumlu bilmediğim konuda itirazsız bi kişi olmanı rica ediyorum sadece

Son düzenleme:

skynet

Üye
Usb ile pc'ye bağlı iken telefona o an gelen içeriği hala göremiyorum illa sök tak yapmam gerekiyor bunu 8.1 finalde düzeltirler mi acaba ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Silmeleri onemli değil ben mobilden girdim ve silme seçeği yoktu alıntı olduğu için gorunur zaten! Anlıyorum seni ama elhamdülillah Müslümanız ama yani nasıl desem bilemiyorum, sana yollarım helal olsun ama burdan orayada yollayamam herhalde anlıyorsun, ama cahil demene açıkcası kızdım

kesinlikle abim bana pide gönder demedim,esprine karşılık espriydi o.
allaha şükür aç değiliz açıkta değiliz.bunlar kesinlikle yanlış anlaşılmasın.sakatlıklarımdan dolayı sadece uzun bi zamandır işsizim öğenmek istediğin için.
ben sadece genel olarak yapmamız gereken şeyleri söylüyorum bir Müslüman olarak ve genç kardeşimi sadece uyarıyorum.
Usb ile pc'ye bağlı iken telefona o an gelen içeriği hala göremiyorum illa sök tak yapmam gerekiyor bunu 8.1 finalde düzeltirler mi acaba ?
bendede aynı

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle abim bana pide gönder demedim,esprine karşılık espriydi o.
allaha şükür aç değiliz açıkta değiliz.bunlar kesinlikle yanlış anlaşılmasın.sakatlıklarımdan dolayı sadece uzun bi zamandır işsizim öğenmek istediğin için.
ben sadece genel olarak yapmamız gereken şeyleri söylüyorum bir Müslüman olarak ve genç kardeşimi sadece uyarıyorum.
bendede aynı
Ben senin sakat olduğpunu bilmiyordum ama sende söylemedin özür dilerim canını çektirdiğim için, sakat insanı gayet iyi anlarım benimde abi multiple skleroz hastası yürüyemiyor, çalışamıyor, ani yazınca onu yazdım pardon yani öyle olduğunu bilsem yazmazdım, özele gelirmisin birşey sorucam.

Üst Alt