hoşgeldiniz burası windows phone 8.1 önizleme sürümü o tarih ay ve günbeyler bi sorum olacak bu bildirim merkezini indirdiğimizde pilin yüzde göstergesinin yanında bi ifade daha var bazen 4.5 bazen 5.5 bazen 8.5 yazıyor nedir bu tam olarak çözemedim gitti
beyler bi sorum olacak bu bildirim merkezini indirdiğimizde pilin yüzde göstergesinin yanında bi ifade daha var bazen 4.5 bazen 5.5 bazen 8.5 yazıyor nedir bu tam olarak çözemedim gitti

bende herşey Türkiye ayarlı, videolarda sorun yok çatur çutur izliyorum valla![]()

Videolar bende hiç çalışmıyor bile,bırak altyazıyı
Çırak ile gönderildi

Eks bilgi guncellendikten sonra ayarlar geri bildirim değişmiş durumda arkadaşlar
Turbo İle Yollandı

Nasıl düzeltebilirim ?kendi kendine düzeliyor o, elle eklenilmiyorSık sık kilit ekranında kitlenme sorunu yüzünden teli sıfırladım kattaki 19GB'lık oyun uygulamalarda silinir dedim her halde (çünkü daha önce öyle olmuştu) ama bu sefer silmemiş diğer bölümüne taşımış ne yaptıysam da bir türlü silemedim diğer bölümünü mecburen kartı da formatladım
Neyse asıl sorun wahatsapp'ı yükledim ama artık bildirimler menüsünde yok ve bu yüzden bildirimlerde artık gelmiyorNasıl düzeltebilirim ?
Ben bi değişiklik göremedim? Neler değişmiş?
Tost Makinası ile gönderildi.
Ben kısmı mı güncellendi ? bende güncelleme yok da
Geri bildirim yeri ayarlar da
Turbo İle Yollandı
hahaha yok anlamadın öyle değil geri bildirim kısmına gir bak alta kaydır görüceksinGeri bildirim mi gelmiş ayarlar kısmına ?
Hava kompresörüyle gönderildi

hahaha yok anlamadın öyle değil geri bildirim kısmına gir bak alta kaydır görüceksin![]()
ben rrsi atarım biraz sonra ozaman görürsünüzAyarlara girdim dil menüsünün altındaki geri bildirimi diyorsan alta jaymıyor
Hava kompresörüyle gönderildi
ben rrsi atarım biraz sonra ozaman görürsünüz