Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Geri bildirim bende yapıyorum gördüğüm her sorunda inşallah düzelir kararlı sürümde.
Düzelir ya. Sistem adeta tertemiz bir şekilde tekrar yazıldı. Artık MS ve nokia bu fırsatı iyi değerlendirip şu sistemi şahlandırsınlar :)

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Swype on numara, kelime düzeltmeleri bende eskisinden daha iyi çalışıyor. Güncellenen uygulamaların performansının düştüğünü fark ettiniz mi bana mı öyle geldi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Secret Light

Secret Light

Üye
Kolon gelmesi iyi oldu

dakamon

dakamon

Üye
Swype on numara, kelime düzeltmeleri bende eskisinden daha iyi çalışıyor. Güncellenen uygulamaların performansının düştüğünü fark ettiniz mi bana mı öyle geldi.

Yanlış anlatıyorsunuz insanlara. Biz swipe tan bahsetmiyoruz ki sen swipe çok iyi diyorsun :) bizim derdimiz normal yazmada ki tahminin eski performansında olmadığı! Bir kere ''buyuk'' yazmayı deneyin bakalım ''büyük'' diye değiştirecekmi? Ama unutmayın swipe ile değil normal yazacaksınız.

zbahadir

Üye
Yanlış anlatıyorsunuz insanlara. Biz swipe tan bahsetmiyoruz ki sen swipe çok iyi diyorsun :) bizim derdimiz normal yazmada ki tahminin eski performansında olmadığı! Bir kere ''buyuk'' yazmayı deneyin bakalım ''büyük'' diye değiştirecekmi? Ama unutmayın swipe ile değil normal yazacaksınız.

Bende o özellik çalışıyor normal şekilde.
Büyük "B" ile başlarken Buy yazın "Büyük" haline geliyor. Küçük "b" ile başlarsanız "buyuk" yazınca "büyük" olarak düzeltiyor.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye

Bak orası doğru haklısın unuttum onu buyuk düzeltilmiyor ama bi tek bu kelimeyi düzeltmedi normal yazarken diğerlerini düzeltiyor.

dakamon

dakamon

Üye
Bak orası doğru haklısın unuttum onu buyuk düzeltilmiyor ama bi tek bu kelimeyi düzeltmedi normal yazarken diğerlerini düzeltiyor.

Alakası yok bu bir örnekti daha neleri değiştirmiyor neleri. Eski ile yeni arasında ciddi bir fark var ben bunu net görüyorum. Eskisi kadar iyi değil.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Alakası yok bu bir örnekti daha neleri değiştirmiyor neleri. Eski ile yeni arasında ciddi bir fark var ben bunu net görüyorum. Eskisi kadar iyi değil.

Kesinlikle katılıyorum. Her aşamada bir şekilde kendini belli ediyor.

dakamon

dakamon

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Her aşamada bir şekilde kendini belli ediyor.
Sanırım swipe klavye ve extra bazı geliştirmeler yüzünden kelime tahmini bu sürümde çok fazla irdeleyemediler. Eminim ki bunu sadece biz yaşamıyoruz 8.1 i indirip kuran binlerce insan yaşıyordur. Geri bildirimlerden göreceklerdir ve bunun üzerine düşeceklerdir. Nihai sürümde cyan güncellemesi ile birlikte çok güçlü bir sistem haline getireceklerdir. Benim beklentim bu yönde umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar.

skynet

Üye
Bu nokia geri bildirim sizde çalışıyor mu? Bende gönderiliyor da bekletiyor sonrada hata veriyor :/

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye

Bu sefer eminim bir tek buyukte hata gördüm bunun dışında bana kusurlu gelmedi yada şimdilik demem daha doğru olur :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Swipe gerçekten iyi geldi ben çok sevdim onu. Özellikle portait durumda çok işe yarıyor

dakamon

dakamon

Üye
Swipe daha çok ingilizcede süper çalışıyor. Bunu Ali Kemal abi de söylemişti hak veriyorum.
Bu nokia geri bildirim sizde çalışıyor mu? Bende gönderiliyor da bekletiyor sonrada hata veriyor :/

Bende çalışıyor. Gönderiyorum ara da bi.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye

Şimdi denedim yollandı dedi bende çalışıyor.

yunusiyunus

Üye
Evet karo boyutundan bahsediyorum 3. Kolon değil.
Swipe klavye çok hoş ya o kadar alıştım ki bi'şey yazacaksam klavyenin tüm tuşlarına gezme yapıyorum. Tabi bence etkili olmasının Bi nedeni de ekran cinsi parmağım kayıyor adeta

csH

csH

Üye
bu konuyu da eskittik :ehe

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aslında Karolara Efekt güzel olur yıldız felan :D

dakamon

dakamon

Üye
bu konuyu da eskittik :ehe
Valla öyle doğru düzgün kimse yazmıyor :D herkes güncellemesini aldı sinirlen gevşedi ohh mis gibi keyfini çıkarıyor millet. Bu güncelleme milleti bi 2 3 ay idare eder ama ondan sonra yine isyanlara başlarız o yok bu yok bunu iyi yapamamışlar diye :D

emz

emz

Üye
Bu dil güncellemesini Lumia 520de alan oldu mu arkadaşlar bana gelmedi ve WP da en beğendiğim yönlerden olan klavye düzeltmeleri ve tahminleri şuan çok kötü durumda.

" buyuk " yazıyorum " büyük " diye bile düzeltmiyor. Swype da sıkıntı yok ama normal yazarken sinir bozucu oluyor.

Arkadaşlar hiçbiriniz çözememiş anlaşılan ben açıklayayım güncellemeyi. Olayı şu ki özellikle cortana için veya da hani şu bedava uygulama yüklemek için united kingdom u dil olarak seçenler eğer ellerinde bu dil paleti önceden indirilmiş olarak bulunmuyorsa siz bölgeyi veya da dili orası seçtiğinizde telefon bunu güncelleme diye algılıyor ve buna dil güncellemesi diyor. Çok saçma bir şekilde ben de dun öğrendim. Dili ingilizce (uk) yaptım indir dedim ardından güncellemelere yolladı güncelleme bulundu dedi. Ben de indir dedim kurdum be ardından sanki sıradan güncelleme gibi indi ve telefon yeniden başladı. Çarklar döndü ve açıldı. Verileri falan taşıdı sonra da gayet normalmiş gibi devam etti. Merak edenler telefona olmayan bir dili indirmeyi denerlerse olur ;)

Bir de klavyede kaydırmalı yapalım derken onda tahminleri şok iyi yapmışlar ama sırf bu yüzden normal klavye düzeltmeleri bozulmuş. Umarım üstünde çalışıyorlardır çünkü rezil etmişler.

Telgrafla gonderildi.

• Beğen
Tepkiler: dakamon
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet normal yazarken kelime düzeltmesi yapmada sorunlar var :hmmm
"Kotu" diye yazıyorum "kötü" diye bir şey önermiyor artık :zzz: sinir bozucu.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, emz ve dakamon

Üst Alt