dakamon
Üye
Düzelir ya. Sistem adeta tertemiz bir şekilde tekrar yazıldı. Artık MS ve nokia bu fırsatı iyi değerlendirip şu sistemi şahlandırsınlarGeri bildirim bende yapıyorum gördüğüm her sorunda inşallah düzelir kararlı sürümde.

Düzelir ya. Sistem adeta tertemiz bir şekilde tekrar yazıldı. Artık MS ve nokia bu fırsatı iyi değerlendirip şu sistemi şahlandırsınlarGeri bildirim bende yapıyorum gördüğüm her sorunda inşallah düzelir kararlı sürümde.

Yanlış anlatıyorsunuz insanlara. Biz swipe tan bahsetmiyoruz ki sen swipe çok iyi diyorsunSwype on numara, kelime düzeltmeleri bende eskisinden daha iyi çalışıyor. Güncellenen uygulamaların performansının düştüğünü fark ettiniz mi bana mı öyle geldi.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bizim derdimiz normal yazmada ki tahminin eski performansında olmadığı! Bir kere ''buyuk'' yazmayı deneyin bakalım ''büyük'' diye değiştirecekmi? Ama unutmayın swipe ile değil normal yazacaksınız.Yanlış anlatıyorsunuz insanlara. Biz swipe tan bahsetmiyoruz ki sen swipe çok iyi diyorsunbizim derdimiz normal yazmada ki tahminin eski performansında olmadığı! Bir kere ''buyuk'' yazmayı deneyin bakalım ''büyük'' diye değiştirecekmi? Ama unutmayın swipe ile değil normal yazacaksınız.
Yanlış anlatıyorsunuz insanlara. Biz swipe tan bahsetmiyoruz ki sen swipe çok iyi diyorsunbizim derdimiz normal yazmada ki tahminin eski performansında olmadığı! Bir kere ''buyuk'' yazmayı deneyin bakalım ''büyük'' diye değiştirecekmi? Ama unutmayın swipe ile değil normal yazacaksınız.
Alakası yok bu bir örnekti daha neleri değiştirmiyor neleri. Eski ile yeni arasında ciddi bir fark var ben bunu net görüyorum. Eskisi kadar iyi değil.Bak orası doğru haklısın unuttum onu buyuk düzeltilmiyor ama bi tek bu kelimeyi düzeltmedi normal yazarken diğerlerini düzeltiyor.
Alakası yok bu bir örnekti daha neleri değiştirmiyor neleri. Eski ile yeni arasında ciddi bir fark var ben bunu net görüyorum. Eskisi kadar iyi değil.
Sanırım swipe klavye ve extra bazı geliştirmeler yüzünden kelime tahmini bu sürümde çok fazla irdeleyemediler. Eminim ki bunu sadece biz yaşamıyoruz 8.1 i indirip kuran binlerce insan yaşıyordur. Geri bildirimlerden göreceklerdir ve bunun üzerine düşeceklerdir. Nihai sürümde cyan güncellemesi ile birlikte çok güçlü bir sistem haline getireceklerdir. Benim beklentim bu yönde umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar.Kesinlikle katılıyorum. Her aşamada bir şekilde kendini belli ediyor.
Alakası yok bu bir örnekti daha neleri değiştirmiyor neleri. Eski ile yeni arasında ciddi bir fark var ben bunu net görüyorum. Eskisi kadar iyi değil.

Bende çalışıyor. Gönderiyorum ara da bi.Bu nokia geri bildirim sizde çalışıyor mu? Bende gönderiliyor da bekletiyor sonrada hata veriyor :/
Bu nokia geri bildirim sizde çalışıyor mu? Bende gönderiliyor da bekletiyor sonrada hata veriyor :/
Valla öyle doğru düzgün kimse yazmıyorbu konuyu da eskittik![]()
herkes güncellemesini aldı sinirlen gevşedi ohh mis gibi keyfini çıkarıyor millet. Bu güncelleme milleti bi 2 3 ay idare eder ama ondan sonra yine isyanlara başlarız o yok bu yok bunu iyi yapamamışlar diye 
Bu dil güncellemesini Lumia 520de alan oldu mu arkadaşlar bana gelmedi ve WP da en beğendiğim yönlerden olan klavye düzeltmeleri ve tahminleri şuan çok kötü durumda.
" buyuk " yazıyorum " büyük " diye bile düzeltmiyor. Swype da sıkıntı yok ama normal yazarken sinir bozucu oluyor.