Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Benim yok, ama arkadaşlar bilebilirler. @Mr.H & @ardacumhur
@ErturkSahin

Şu an iş yerindeyim akşama uygulamaları incelerim ve geri dönüş yapabilirim.

Keşke Cisco VPN de olsa. Ama checkpoint uygulamasını gerçekten merak ediyorum. Bu akşam incelemeye çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Serhan

Serhan

Üye
TurboCall neden banlandı ?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
arkadaşlar nokia veya Microsoft a 8.1 ile ilgili geri bildirimler yapmak istiyorum. Ama nereden yazacağım bulamadım?

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Şarjı bi hayli güzel götürüyor. Adeta su gibi.

Ama ben her haliyle memnunum NL920'mi tekrar sevdim :tebessüm:
Teşekkür ederim. O zaman ben biraz daha bekleyeyim. Şarjı henüz oturmadı zaten iyice hızlı giderse idare edemem. Bakalım belki sonra. Oysa bildirim merkezini canım çok çekiyor ama şarj daha önemli.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar wpmagaza kendi üyeliğinizi girdiğinizde telefonum kısmıda değişmiş onedrive ayarları falan herşeye direk girebiliyoruz oradan

YkPkY

YkPkY

Üye
video ve nokia expres güncellendi lakin artık video uygulaması video oynatmıyor.yani güncellemeyin

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
video ve nokia expres güncellendi lakin artık video uygulaması video oynatmıyor.yani güncellemeyin

Video uygulamasının video oynatmaması iyimiş :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Tartışma ve hakaret nedeniyle banlandı.

Tartıştığı ve karşılıklı hakaretleştiği üye de banlandı.

Böylece bu banlanma ile birlikte Maxicep tarihinde 1 sene içinde en fazla ban yeme başarısını gösteren üyemizde Turbo olmuş oldu tebrikler ne diyeyim :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Serhan ve YkPkY

skynet

Üye
Bozuk güncellemeyi ne diye yayınlıyorlar ki !

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bozuk güncellemeyi ne diye yayınlıyorlar ki !

Ben güncelledim fakat video oynatıyor.Şarj için cözüm bulan var mı 1 hafta daha sonuna kadar kullanıp dolduracağım düzelmediği taktirde 8.0 dönmeyi düşünüyorum tekrar :/

YkPkY

YkPkY

Üye
Oynattığım videoların hiçbirini oynatmıyor artık.video formatımda dvx,xvid,avi,mp4.
Uygulamada direk atıyor

Çırak ile gönderildi

Son düzenleme:
YkPkY

YkPkY

Üye
Bütün arkaplanlar kapalı bing hava durumu ve saat hariç.akşam %100dü.sabah %90 olmuş.saat 13 den sonra elime aldım şuan %42.oyun hiç oynamadım

Çırak ile gönderildi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bütün arkaplanlar kapalı bing hava durumu ve saat hariç.akşam %100dü.sabah %90 olmuş.saat 13 den sonra elime aldım şuan %42.oyun hiç oynamadım

Çırak ile gönderildi
çok felaket bitiyor deli olucam valla

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben telefonu sıfırladım tam dolduktan sonra 6 saat daha şarjda bıraktım asphal 7-8 angry bird ve rio yuda indirdim Türkiye haritasını indirdim internette dolaştım kalan şarjım

• Beğen
Tepkiler: Serhan
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Valla benimde aynı. Saat 11 gibi falan çıkarttım sadece internete girdim wifi çoğunluklu 3g açmadım hiç arada konuştum çok az durum bu

Açıkçası güncellemeden önce daha uzun gidiyordu şarjı resmen sömürüyor sistem. Akşam dışarı çıkıcam tekrar doldurmam gerek şimdi bataryayı. Tam bitmeden tekrar şarja takmak sıkıntı yaratmaz herhalde lion bataryalarda ?

Üst Alt