8.1 uyumlu olmadığı içindir belki. Güncelleme ile 8.1 uyumluluğu kazandırılırsa sorun kalmaz bence.Live tittle nin dakikada bir güncellendiğine inanmıyorum. Batarya uygulamasını kullanıyorum ama yenilenmesi için girmem lazım
Ayrıca şunu eklemekte fayda görüyorum artıj mesela eskiden rehber live tilenında kişiler gozukurken aşağı inince resimler gidiyordu şimdi beklemede uyku modu gibi duruyor ama videoda bug var ilerlete basınca tak tak otuyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bende de bir güncelleme yok. Acaba hata düzeltmesi mi gönderiyorlar ne yapıyorlar. Belki yavaş yavaş diğer kullanıcılara da gelir. Sistem çöküyor herkese aynı anda verinceArkadaşlar demin telefon güncellendi. Nedir bu güncelleme bilen yok mu?

Arkadaşlar demin telefon güncellendi. Nedir bu güncelleme bilen yok mu?
Evet olabilir.Ek dil güncellemesi olabilir mi bana sabah öyle bi güncelleme geldi 5 dkka çarkların dönmesini bekledim.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Olacak da güncellenmesi lazım bir hata var galiba sd karttaki oyunları görmüyor.Yüklediğimiz oyunlar artık xboxda olmayacak mı
Uzaydan gönderildi
Sürüm numaranız kaç oldu ki? Bendede yok güncelleme.Abi benim şarj bitti telefon kapalıydı, eve geldim şarja taktım tv izliyordum. Unutmadan alarmı kurayım dedim, ekranda güncelleme yüklemeye hazır yazıyordu 10+ sürdü yükleme.![]()