Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Toros542

Toros542

Üye
Ya arkadaşlar şu ileri geri seçeneği bende görünmüyor? Bunun bi ayarı varmı

Krnl386

Krnl386

Üye
vallahi arkadaşlar hala o sistem guncellemeleri bana geç geliyor. Bir çoğu guncellendi otomatik ama arama sms filtresi glance dokun daha gelmedi. Ayrıca ben 8.1 i yükledim fakat sorun oluştuğundan tekrar telefonu sıfırladım. Acaba onun etkisi olmuşmudur mağaza açısından?

warrose

warrose

Üye
Arkadaşlar şu altyazı ile ilgili malumatı olan yokmu nasıl aktif yapacaz bi türlü çözemedim :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
vallahi arkadaşlar hala o sistem guncellemeleri bana geç geliyor. Bir çoğu guncellendi otomatik ama arama sms filtresi glance dokun daha gelmedi. Ayrıca ben 8.1 i yükledim fakat sorun oluştuğundan tekrar telefonu sıfırladım. Acaba onun etkisi olmuşmudur mağaza açısından?
Mağaza ayarlarından güncellemeleri denetle dediniz mi ? Gelmesi lazım. Eğer olmazsa sysapp pusher ile elle yükleyin :)

dakamon

dakamon

Üye
İlgilenen arkadaşlar için söyleyeyim 8.1 güncelleştirmesi ile eduroam tarzı üniversite internetlerine artık girebilirz tabi üniversitenizin sertifika yazıp bunu indrebilir yapması lazım. Önce telefonunuza kurmanız gerekiyor. Ben bizim üniversitenin bilgi işlemine sürekli mail atıyorum. Ayrıca bu Eap-Tls Eap-TTLS protokolleri sayesinde kurumsal wifi ağlarına artık windows phone 8.1 li cihazlarla erişim sağlanacak.

YkPkY

YkPkY

Üye
Katılıyorum, tek kaydırma ile şarkı değişebilecek iken şimdi yandaki tik işaretine tıklayıp listeye girmek gerekiyor. Önceki ve sonraki şarkıları da artık göstermiyor. Çok kötü olmuş cidden..

Geri bildirim yollayın devamlı.
Kayıtsız kalmıyor

Çırak ile gönderildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Artık Live Tile'lar her dakika güncellenebiliyor.
Örneğin artık telefonunuzda saat uygulaması kullanabileceksiniz.
WP8.1 Preview yükleyen arkadaşlar, aşağıdaki uygulamayı deneyebilirler.
(Not: Link sadece WP8.1 Preview yüklü cihazlar içindir.)

• Beğen
Tepkiler: beats
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

Ayrıca şunu eklemekte fayda görüyorum artıj mesela eskiden rehber live tilenında kişiler gozukurken aşağı inince resimler gidiyordu şimdi beklemede uyku modu gibi duruyor ama videoda bug var ilerlete basınca tak tak otuyor :):)

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye

:) ilgilenen arkdaşalar için güzel bir haber fakat benim için gerekli deil :) sağ üstte saat gösteriyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:) ilgilenen arkdaşalar için güzel bir haber fakat benim için gerekli deil :) sağ üstte saat gösteriyor.

Elbette, bence de çok gerekli değil.
Ancak ille de saat live tile'ı görmek isteyen bir sürü arkadaşımız vardı.
En azından onların işi görülsün.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve TurboCall

ErenMSC

Üye
Fazla şarj yermi ki :hmmm

zaakaan

zaakaan

Üye
2 kolonlulara 3 kolon seçeneği var da bize neden 2 kolon seçeneği yok? :D

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi ve sebahattinART
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Elbette, bence de çok gerekli değil.
Ancak ille de saat live tile'ı görmek isteyen bir sürü arkadaşımız vardı.
En azından onların işi görülsün.
Hocam 1520 mim yada 1320 mim olsa koyarım kocaman ekran sıkıntı olmaz ama 2 kolonlu ekranda boşu boşuna bunu koymam sonuçta saat var üstte :) Not: 820 de 3. kolonu da sevmedim çok küçüldü kutucuklar be :D

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 1520 mim yada 1320 mim olsa koyarım kocaman ekran sıkıntı olmaz ama 2 kolonlu ekranda boşu boşuna bunu koymam sonuçta saat var üstte :) Not: 820 de 3. kolonu da sevmedim çok küçüldü kutucuklar be :D

Hahaha 2 kolon kullanan ilk ûye sensin glb :):)

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Hahaha 2 kolon kullanan ilk ûye sensin glb :):)

Sen herkesi 3 kolon geldi hemen kullanmaya başaldı mı sanıyorsun :) ilk gördüğümde direk hoşlanamdım bu ekranda. 3 kolon bence 1520 gibi büyük ekranlı telefonlara yakışıyor ben şu an 820 de 2 kolonu 3 kolona değişmem arkadaşlar. :) Gözünü doyurmuyor o ufalan karolar :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Live tittle nin dakikada bir güncellendiğine inanmıyorum. Batarya uygulamasını kullanıyorum ama yenilenmesi için girmem lazım

Üst Alt