Benim kart güya class 10 ama oyunda ara ara kasılmalar oluyor =/Valla oyun onnumaraymış harbiden. Hiç kasma olmadı.

Önemli değil. Class 2 de sınırları zorladım ama tık yok maşallahKasma düzeldi benimde. Sanırım internet hızımla alakalı bir problemdi. Halloldu çok şükürDenediğin için sağol. Class 2'de kasmaması da iyiymiş
![]()

Onu biliyoruz herhalde kardesimnext tuşuna basılı tutunca ileri sarıyor
Direk ilerletmeden bahsediyorumGoruntulu goruşme uygulaması aratıyor mağazada acaba 3.parti uygulamayla şebeke üzerinden goruntulu goruşme serbest mi oldu ki?Görüntülüye basınca skype açılıcak ama karşıdakindede skype olması gerekli.
Ona dikkat etmedim ama çabuk bittiği kesin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bende şarj suresinde değişiklik yok hatta batarya cidden daha fazla gitmeye başladı.
Telgrafla gonderildi.
Hayır, Mağazadan skype arıyor ve skype ile tek görüşme imkanı sunuyor :/Goruntulu goruşme uygulaması aratıyor mağazada acaba 3.parti uygulamayla şebeke üzerinden goruntulu goruşme serbest mi oldu ki?
Önemli değil nasılsa hepsi hafıza kartına yükleniyor. Yarın arkadaşlara bir hava atayımBenim kart güya class 10 ama oyunda ara ara kasılmalar oluyor =/
Bu arada denediğin için teşekkürler![]()
sizinki bu kadar oyun kaldırıyor mu diye 
Benim anlamadığım kendi işletim sisteminde halen ingilizce skype ama android ios da hem Türkçe hem daha duzgun saçmalığa bakBelki ısrar ederde karşıdakide windows phone 8.1 li cihaz alır diye yaptılar olurmu olur . ama iphone de olsa skype yüklü olunca konuşuyorsun sonuçta .
Skype uygulamasını arıyor.Goruntulu goruşme uygulaması aratıyor mağazada acaba 3.parti uygulamayla şebeke üzerinden goruntulu goruşme serbest mi oldu ki?
Benim anlamadığım kendi işletim sisteminde halen ingilizce skype ama android ios da hem Türkçe hem daha duzgun saçmalığa bak
evet en sinir oldugum durumlardan biriNasıl dikkat edicen abiOna dikkat etmedim ama çabuk bittiği kesin
3400 mAh doldur doldur bitmez 
Mağazada başka öyle uygulama olmadığı için sadece skype buluyor bence geliştiriciler uygulama geliştirmesi lazım bu husustaHayır, Mağazadan skype arıyor ve skype ile tek görüşme imkanı sunuyor :/
Güncellemeden sonra benim cihaz yavaş şarj olmaya başladı :/ sizde de böyle bir sorun var mı
Bende tam tersi şarj daha çok dayanmaya başladı ayrıca hızlı şarj oluyor ustune telde hızlandı bazı sorunlar var tabi müzik uygulaması ve skype yavaş tepki veriyor başka sorun yok he bide bu ayarların boyutu neden bu kadar fazla anlamadım.
Telefonun şarjı az önce tamamen bitti ve kapandı şarja taktım ve artık direk açılıyor telefon yani belli bir süre beklemiyor

Bende en az 5dk bekletiyorduGeçen güncellemeden beri öyle zaten