Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu skype nasıl çalışıyor arama ekranından

Hava kompresörüyle gönderildi

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Kasma düzeldi benimde. Sanırım internet hızımla alakalı bir problemdi. Halloldu çok şükür :) Denediğin için sağol. Class 2'de kasmaması da iyiymiş :)
Önemli değil. Class 2 de sınırları zorladım ama tık yok maşallah :D

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
eyup ensar

eyup ensar

Üye
Görüntülüye basınca skype açılıcak ama karşıdakindede skype olması gerekli.
Goruntulu goruşme uygulaması aratıyor mağazada acaba 3.parti uygulamayla şebeke üzerinden goruntulu goruşme serbest mi oldu ki?

yeminli06

yeminli06

Üye
Ona dikkat etmedim ama çabuk bittiği kesin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bende normalinden biraz daha iyi gitti ama geç olmaya başladı :/

Bende şarj suresinde değişiklik yok hatta batarya cidden daha fazla gitmeye başladı.

Telgrafla gonderildi.

zaten geç oluyordu daha geç olmaya başladı benim ki orjinal şarj aleti bozuldu giriş yerinde sıkıntı var zorluk yaşıyordum daha da zorlaştı

ErenMSC

Üye
Goruntulu goruşme uygulaması aratıyor mağazada acaba 3.parti uygulamayla şebeke üzerinden goruntulu goruşme serbest mi oldu ki?
Hayır, Mağazadan skype arıyor ve skype ile tek görüşme imkanı sunuyor :/

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Benim kart güya class 10 ama oyunda ara ara kasılmalar oluyor =/
Bu arada denediğin için teşekkürler :)
Önemli değil nasılsa hepsi hafıza kartına yükleniyor. Yarın arkadaşlara bir hava atayım :D sizinki bu kadar oyun kaldırıyor mu diye :D

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Belki ısrar ederde karşıdakide windows phone 8.1 li cihaz alır diye yaptılar olurmu olur . ama iphone de olsa skype yüklü olunca konuşuyorsun sonuçta .
Benim anlamadığım kendi işletim sisteminde halen ingilizce skype ama android ios da hem Türkçe hem daha duzgun saçmalığa bak

• Beğen
Tepkiler: skynet
eyup ensar

eyup ensar

Üye
Hayır, Mağazadan skype arıyor ve skype ile tek görüşme imkanı sunuyor :/
Mağazada başka öyle uygulama olmadığı için sadece skype buluyor bence geliştiriciler uygulama geliştirmesi lazım bu hususta

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Batarya bende de geç şarz olup erken bitmeye başladı.umarım birkaç güne toparlar.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Heimdalll
yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Güncellemeden sonra benim cihaz yavaş şarj olmaya başladı :/ sizde de böyle bir sorun var mı

Bende tam tersi şarj daha çok dayanmaya başladı ayrıca hızlı şarj oluyor ustune telde hızlandı bazı sorunlar var tabi müzik uygulaması ve skype yavaş tepki veriyor başka sorun yok he bide bu ayarların boyutu neden bu kadar fazla anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: emz
zaakaan

zaakaan

Üye
Microsoft'un uygulama güncellemelerine veya yeni oyunların onayına verdiği süre 2 gün diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse yarın güncellemeler epey fazla olabilir ki olur umarım :)

yeminli06

yeminli06

Üye
Bende tam tersi şarj daha çok dayanmaya başladı ayrıca hızlı şarj oluyor ustune telde hızlandı bazı sorunlar var tabi müzik uygulaması ve skype yavaş tepki veriyor başka sorun yok he bide bu ayarların boyutu neden bu kadar fazla anlamadım.

Tamam anlaşılan benim şarj aletimde sorun var akımı az veriyor

skynet

Üye
Telefonun şarjı az önce tamamen bitti ve kapandı şarja taktım ve artık direk açılıyor telefon yani belli bir süre beklemiyor

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun şarjı az önce tamamen bitti ve kapandı şarja taktım ve artık direk açılıyor telefon yani belli bir süre beklemiyor

Geçen güncellemeden beri öyle zaten :):)

Üst Alt