Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Farkettinizmi artık mesaj yazarken smile yi bir seferde sınırsızca yapamıyorsunuz. Bi smile yaptıktan sonra klavyeye tekrar gönderiyor sizi. Eskiden meseka smile penceresi açıp istediğimiz kadar ekleyebiliyorduk bir seferde şimdi her basışımızda sanki @ işaretine bastıktan sonra klavyeye döndürmesinin aynısını yapıyor.
klavye ayarlarına girersen yine var o ayar kardeş ;)

siyahsancak

siyahsancak

Üye
arkadaşlar bu cortena ile nasıl anlarız yani onunla ilgili ipucu verin yoksa cortena içkisine ilaç atacamm

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Yok turbo varmış :D gözümden kaçmış orada ileri düzey ayarları var ona hiç girmedim daha doğru görmedim bile :) tamam hallettim
bende baktım yok ya beni bilirsin anladın yani ?

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Bende Fifa 14 kasıyor hem de telefona yüklediğim halde. Birde S800 var sözde. Gerçi muhtemelen güncellemeden kaynaklanıyor. Daha önce böyle değildi. Neyse artık

Dostum FIFA 14ü yükledim ve hiç kasma olmadı ve klass 2 hafıza kartına yükledim. Diğer yüklü oyunlarla birlikte toplam 13.44 GB oldu. Valla canavar gibi benim L820.
Microsoft sonunda yüzümüzü güldürdü Beyler Allah razı olsun..!

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

skynet

Üye
Dostum FIFA 14ü yükledim ve hiç kasma olmadı ve klass 2 hafıza kartına yükledim. Diğer yüklü oyunlarla birlikte toplam 13.44 GB oldu. Valla canavar gibi benim L820.
Microsoft sonunda yüzümüzü güldürdü Beyler Allah razı olsun..!
Hocam sende halo oyunu kasıyor mu ?

sebahattinART

sebahattinART

Üye
20 tane oyun var ama o yok, dur onuda indireyim :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
Bende de aynı sonuç çıktı :) Bu neyi ifade ediyor ?

Html 5 tabanının iyi olduğunu gösteriyor.önceki tarayıcı 322 falan gösteriyordu.
Cihazımdaki diğer 4 tarayıcıyada baktım onlar halen 320 küsürlerde.hepsini kalırdım.uc browser en iyisiydi ama o biile düşük verdi

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: skynet
csH

csH

Üye
cortana çok iyi yaa anlaşmaya başladık bile :)

zaakaan

zaakaan

Üye
Kasma düzeldi benimde. Sanırım internet hızımla alakalı bir problemdi. Halloldu çok şükür :) Denediğin için sağol. Class 2'de kasmaması da iyiymiş :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
walla billaya adamlar dalga geçiyorlar görüntülü konusma yok diye, hayır pek fazla işe yaramasada yine dalga geçiliyor.Bir müziği bile ilerletemiyoruz :ehe
next tuşuna basılı tutunca ileri sarıyor

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Arkadaşlar güncelleme öncesi kapasite kontrolüne baktığımda ayarlar boyutu 100-200 mb civarındaydı şimdi 610 mb gösteriyor sizdede yüksek bir değerde mi bende mi böyle ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yeminli06

yeminli06

Üye
Güncellemeden sonra benim cihaz yavaş şarj olmaya başladı :/ sizde de böyle bir sorun var mı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güncellemeden sonra benim cihaz yavaş şarj olmaya başladı :/ sizde de böyle bir sorun var mı

Ona dikkat etmedim ama çabuk bittiği kesin

emz

emz

Üye

Bende şarj suresinde değişiklik yok hatta batarya cidden daha fazla gitmeye başladı.

Telgrafla gonderildi.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar güncelleme öncesi kapasite kontrolüne baktığımda ayarlar boyutu 100-200 mb civarındaydı şimdi 610 mb gösteriyor sizdede yüksek bir değerde mi bende mi böyle ?

Bende diğer klasörü coştu kendince. Sebebini çözemedim ama giderek kabarıyor ve ben video izlemiyorum telden. Neden olabilir?

Telgrafla gonderildi.

skynet

Üye

Aynen bende de 627Mb gözüküyor

Üst Alt