Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Hayır bu MS tarafından yapılan bir uyarıdır. Diyor ki cihazı aldığınız yer cihazınızı garanti dışı bırakabilir. Garanti dışı bırakır demiyor. Bu uyarı bütün cihazlarda vardır ve olmak zorundadır.

Örneğin yolda yürürken dikkatli olun başınıza tabela düşebilir derler. Düşer mi düşmez ama bir keresinde bir haberde adamın birinin kafasına tabela düşmüş. :)
Benim için sorun yok :) böyle mantıksız bir konunun gündeme gelmesi bile hata bence... böyle birşey yerine hatalar şu zamanda giderilecektir diye bi açıklama yapsalar daha çok yararına iş yapmış olurlar.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Arkadaşlar normal aramada skype ı nasıl etkinleştiriyoruz??

zbahadir

Üye
Benim için sorun yok :) böyle mantıksız bir konunun gündeme gelmesi bile hata bence... böyle birşey yerine hatalar şu zamanda giderilecektir diye bi açıklama yapsalar daha çok yararına iş yapmış olurlar.

Uyarı iyidir aslında. Her akıllı telefon alan telefonun ustası olmuyor sonuçta. Burada yazışan herkes az çok her şeyin farkındadır ama eline ilk kez akıllı telefon alanlar için böyle deneyimler fazla gelebilir. Bu uyarı onlar içindir. Ufak bir çiziği kullanıcı hatası sayan firmalar olduğu kadar ekranı kırılan pek çok ürünü garanti kasamında değiştiren firmalar biliyorum.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Benim için problem yok. Android de alsam rom atacağım için garanti gözümde değersiz ;)

Şaka bir yana ben hala garanti konusunda br sıkıntı olduğunu düşünmüyorum

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
csH

csH

Üye
sistemdeki bütün yenilikleri keşfettim sayılır :) artık Türkçeyle işim kalmadı bölge ve dili abd yapıp cortanayla ufuklara yelken açmanın vakti geldi :)

• Beğen
Tepkiler: yeminli06
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir özellik daha keşfettim.
Artık bir oyun uygulamayı yüklemek için kaç mb gb alan gerektiği yazıyor .:D.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Beyler bi'şey söyleyecem. Herkes klass 10 hafıza kartı almışta, bende klass 2 var ve şuan 12.40 GB oyun yüklü ve hiç kasma yok.

Rainesto

Rainesto

Üye
Beyler bi'şey söyleyecem. Herkes klass 10 hafıza kartı almışta, bende klass 2 var ve şuan 12.40 GB oyun yüklü ve hiç kasma yok.

30 Tl boşa gitti diyelim aynı fiyata düşük class 64 gb alırdım

Tost makinesi ile gönderildi.

fthnl07

Üye
520'e gelicek mi? ben hala guncelleyemedim?

tgoksen1

Üye
bugun herkes okulda hayran kaldı elması olan arkadaslarım satıp lumia alacagım dedı ben 620 ile onların zevkıne uyduysam onlar 1520 1020 95 alınca ne yapacak merak edıyorum :bira:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
zaakaan

zaakaan

Üye
Bende Fifa 14 kasıyor hem de telefona yüklediğim halde. Birde S800 var sözde. Gerçi muhtemelen güncellemeden kaynaklanıyor. Daha önce böyle değildi. Neyse artık

sebahattinART

sebahattinART

Üye
:ok2:
Bende Fifa 14 kasıyor hem de telefona yüklediğim halde. Birde S800 var sözde. Gerçi muhtemelen güncellemeden kaynaklanıyor. Daha önce böyle değildi. Neyse artık
senin için yüklüyorum şuan bakalım ne kadar kasacak klass 2 de

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
peki bende fifa modern combat vs. nin gozukmemesi neden wp markette?
Modern combat ve fıfa 2014 gibi bazı oyun uygulamalar sadece 1gb ram ore more destekli 520 512mb ram lı cihaz ondan kaynaklı bişey kardeşim.

emz

emz

Üye
Millet sizde de böyle durduk yere müziklerin başında sonunda veya videolarda falan çatçut otuyor mu? Ben de durmadan bunları yapıyor. Gıcığıma gitmeye başladı.

Telgrafla gonderildi.

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Bilgisi olan yok galiba bu konuda...

Üst Alt