Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Genel kanı cihaz üzerindeki işletim sistemi değişirse cihaz garanti dışı kalır. Bu dizüstü bilgisayarlar için bile geçerli. Fakat şartlar gereği bu kural genellikle uygulanmaz ve servis derki "tüm bilgilerini al eski sitemi yükle bize gönder". Servis yazılımsal sorunları gözardı etmek için içindeki sistemin sürümü kaç olursa olsun temel sürüm yüklenir. O kadar cihaz gönderdik garantiye hiç birisi yazılım nedeniyle garanti dışı kalmamıştır.

blackcemre

Üye
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Garanti dışı kalma konusu yanlış anlaşılmasın. Bu aslında basit bir sorumluluk reddi. Sonuç olarak kararlı surum olmadığı için yüklenen bu yazılımdan dolayı bir sorun oluşursa garanti kapsamına girmez demek istiyorlar.

Bende tam olarak bunu söyledim işte . Garanti kapsamından çıkmıyor . Yalnızca güncellemeden kaynaklanan bir sorun olursa biz mesuliyet kabul etmiyoruz diyorlar .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

batuhandere

Üye
Güncelleme yapıldıktan sonra bölgeyi falan yapınca olur mu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zbahadir

Üye
Bende tam olarak bunu söyledim işte . Garanti kapsamından çıkmıyor . Yalnızca güncellemeden kaynaklanan bir sorun olursa biz mesuliyet kabul etmiyoruz diyorlar .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

Bu sorumluluk aslında veri kaybı durumlarında geçerlidir. Microsoft bütün beta ürünleri için uyguladığı güvenlik politikası gereği "bu yazılımı yüklersen olası veri kaybı nedeniyle zarara uğrarsanız sorumluluk size ait" der.

zaakaan

zaakaan

Üye
Fifa 14 çok kasıyor ya sorun bende mi Xbox hizmetinde mi?

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Microsofta bildirim yollayabiliyor muyuz sonuçta geliştirici sıfatındayız bu müzik uygulamasını kelimenin tam anlamıyla berbat bi hala getirmişler eski on numaraydı.

• Beğen
Tepkiler: enessrsy

HalfEvil333

Üye
Arkadaşlar bir sorun yaşıyorum internet sharing setup ı ayarlayıp aktif hale getirdim ancak cihazlar bağlanamıyor "kimlik doğrulama sorunu " yazıyor. Wp 8.1 i kurduktan sonra bu sorun ortaya çıktı acaba wifi sense ile ilgili birşeyleri yanlış ayarlamış olabilirmiyim ?

Cortana hanım gönderdi.

HalfEvil333

Üye
Microsofta bildirim yollayabiliyor muyuz sonuçta geliştirici sıfatındayız bu müzik uygulamasını kelimenin tam anlamıyla berbat bi hala getirmişler eski on numaraydı.

Aynen öyle :D

Cortana hanım gönderdi.

Rainesto

Rainesto

Üye

Sizden habersiz güncellemiş olabilir üç noktaya basın indirilenlere girip sağa çekin orda güncellemeler yüklemeler gözüküyor ordan kontrol edebilirsin

Tost makinesi ile gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Garanti dışı kalma konusu yanlış anlaşılmasın. Bu aslında basit bir sorumluluk reddi. Sonuç olarak kararlı surum olmadığı için yüklenen bu yazılımdan dolayı bir sorun oluşursa garanti kapsamına girmez demek istiyorlar.
After you install a preview update, you may void any warranty from your mobile operator and OEM > ben yanlış çeviri yapıyosam eğer dediğiniz doğru olabilir

zbahadir

Üye
After you install a preview update, you may void any warranty from your mobile operator and OEM > ben yanlış çeviri yapıyosam eğer dediğiniz doğru olabilir

Service Operatör tarafından garanti dışı kalabilir diyor. Yani bu sonuçta operatörünüze bağlı. Zaten bizim operatörlerimiz genelde yazılımsal sorunları dikkate almıyorlar.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Hayatımda böyle mantıksız birşey görmedim. Programın yayıncısı microsoft ve biz bunu yükleyip güncelleme yaptık diye garanti dışı mı kalırmış cihaz. Yasal olmayan bunun neresi çok merak ettim. Yanlış anlamayın cihazın garanti dışı işlem görmeyeceğini çok iyi biliyorum symbianda sisteme her türlü müdahaleyi yapıyordum hiç garanti dışı kalmadı bunda ruhları duymaz. Fakat böyle bir durum olması benim canımı sıktı. microsoftdan adam olmaz. madem böyle birşey var koyma mağazaya.

dakamon

dakamon

Üye
Ya yazılım en fazla telefonunuzu kilitler ne bilim böyle patlatmaz yani :D baktınız bi sıkıntı oldu hemen nokia software recovery tool u açıyorsunuz telefonunuza formatı basıyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
warrose

warrose

Üye
Arkadaşlar wp8.1 de altyazıyı nasıl aktif yapıyoruz

zbahadir

Üye
Hayatımda böyle mantıksız birşey görmedim. Programın yayıncısı microsoft ve biz bunu yükleyip güncelleme yaptık diye garanti dışı mı kalırmış cihaz. Yasal olmayan bunun neresi çok merak ettim. Yanlış anlamayın cihazın garanti dışı işlem görmeyeceğini çok iyi biliyorum symbianda sisteme her türlü müdahaleyi yapıyordum hiç garanti dışı kalmadı bunda ruhları duymaz. Fakat böyle bir durum olması benim canımı sıktı. microsoftdan adam olmaz. madem böyle birşey var koyma mağazaya.

Hayır bu MS tarafından yapılan bir uyarıdır. Diyor ki cihazı aldığınız yer cihazınızı garanti dışı bırakabilir. Garanti dışı bırakır demiyor. Bu uyarı bütün cihazlarda vardır ve olmak zorundadır.

Örneğin yolda yürürken dikkatli olun başınıza tabela düşebilir derler. Düşer mi düşmez ama bir keresinde bir haberde adamın birinin kafasına tabela düşmüş. :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Sık Sorulan Sorular Ve Cevaplarını İlk Sayfa En Alt Kısımda Cevapladım Lütfen Okuyun Garanti Dışı Bir Durum En Azından Türkiyede Olmaz!

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt