eRdaL.
Üye
İnternet Explorer ileri düzey ayarları açamıyorum bu sorun sadece bendemi var vede çözümü yokmu
Bende açılıyor fakat açılmadıgını söyleyen başka arkadaşlar var
İnternet Explorer ileri düzey ayarları açamıyorum bu sorun sadece bendemi var vede çözümü yokmu
Şu telefonu son sürüme güncelleyen PC programının adı neydi? Recovery gibi bişeydi![]()
EywLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İnsanları yanlış yönlendirme cihaz garanti dışı kalıyo servise verdikten sonra oradaki personelin bilgisine kalmış bi konu,personel bilgisi yetersizse hiçbişey olmaz ama personelin yeterli bilgisi varsa garanti dışı kalırArkadaşlar daha yeni kalktım amma çok aynı sotular sorulmuş bunun üzerine merak edilen tüm soruları ilk sayfaya cevabı ile yazacağım.
Garanti konusuna gelirseniz ülkemizdeki yetkili herhangi bir servis preview veyatta devoloper deyip cihazı garantiden çıkarmıyor bildiğiniz üzere servise giden her cihaz yazılım atılıyorki buda demek oluyor bizim preview yüklediklerimizi bilmiyorlar.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
olmuyor denemediğim şey kalmadı
valla her türlü seyi denedim sabahtan belli durum aynıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende oluyor
Güncelleme nasıl yapıyoruz mağazadan görüntüle den başka bende bişey yazmıyor.Oyunlara güncelleme geldi . Yükledikten sonra oyunlara girdiğimde yüklü oyunlar görünmüyor artık . İçerik açılamadı yeniden deneyin diyor .

Cevap yok mu?Güncelleme nasıl yapıyoruz mağazadan görüntüle den başka bende bişey yazmıyor.
Cevap yok mu?
Hıhıİnsanları yanlış yönlendirme cihaz garanti dışı kalıyo servise verdikten sonra oradaki personelin bilgisine kalmış bi konu,personel bilgisi yetersizse hiçbişey olmaz ama personelin yeterli bilgisi varsa garanti dışı kalır

