Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha yeni kalktım amma çok aynı sotular sorulmuş bunun üzerine merak edilen tüm soruları ilk sayfaya cevabı ile yazacağım.
Garanti konusuna gelirseniz ülkemizdeki yetkili herhangi bir servis preview veyatta devoloper deyip cihazı garantiden çıkarmıyor bildiğiniz üzere servise giden her cihaz yazılım atılıyorki buda demek oluyor bizim preview yüklediklerimizi bilmiyorlar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ErenMSC

Üye
Şu telefonu son sürüme güncelleyen PC programının adı neydi? Recovery gibi bişeydi :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Whatsapp açıkken hoparlörden ses geliyor bunu engellemenin bir yolu var mı ?

Tuğla ile gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar daha yeni kalktım amma çok aynı sotular sorulmuş bunun üzerine merak edilen tüm soruları ilk sayfaya cevabı ile yazacağım.
Garanti konusuna gelirseniz ülkemizdeki yetkili herhangi bir servis preview veyatta devoloper deyip cihazı garantiden çıkarmıyor bildiğiniz üzere servise giden her cihaz yazılım atılıyorki buda demek oluyor bizim preview yüklediklerimizi bilmiyorlar.

İnsanları yanlış yönlendirme cihaz garanti dışı kalıyo servise verdikten sonra oradaki personelin bilgisine kalmış bi konu,personel bilgisi yetersizse hiçbişey olmaz ama personelin yeterli bilgisi varsa garanti dışı kalır

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
olmuyor denemediğim şey kalmadı

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ya ne kadar geç şarj olmaya başladı artık telefon bendemı bı sorun var dıye %20lerde koydum s3 0dı koydum s3 50 bnmkı 34 dahaeskıden 1.5saate fullenırdı

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Oyunlara güncelleme geldi . Yükledikten sonra oyunlara girdiğimde yüklü oyunlar görünmüyor artık . İçerik açılamadı yeniden deneyin diyor .

skynet

Üye
Aynen gamesi güncelledikten sonra oyunlar artık gözükmüyor :dry:

blackcemre

Üye
Oyunlara güncelleme geldi . Yükledikten sonra oyunlara girdiğimde yüklü oyunlar görünmüyor artık . İçerik açılamadı yeniden deneyin diyor .
Güncelleme nasıl yapıyoruz mağazadan görüntüle den başka bende bişey yazmıyor.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Bende nedense her şey normal hatta 8.0 daki yazıların geliş animasyonunda takılmalar oluyordu tarayacı ayarlarını açarken gelen yazılar olsun kamera ayarlarını açarken gelen yazılar olsun şu xbox takılmalar fln gram takılma olmadı baya oyunda oynadım şikayet edebileceğim tekşey video izlerkenki tam boyut olayı hiç birinde tam boyuta geçemedim ve en korktuğum şeyde final sürümünü yükleyememe gerçi cevabı verildi fakat şüphe sadece bu yöneticilere güven olmuyor :D

batuhandere

Üye
Abi ben güncellemeyi yaptım amma bing çıkıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Garanti dışı kalma konusu yanlış anlaşılmasın. Bu aslında basit bir sorumluluk reddi. Sonuç olarak kararlı surum olmadığı için yüklenen bu yazılımdan dolayı bir sorun oluşursa garanti kapsamına girmez demek istiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve zbahadir
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
İnsanları yanlış yönlendirme cihaz garanti dışı kalıyo servise verdikten sonra oradaki personelin bilgisine kalmış bi konu,personel bilgisi yetersizse hiçbişey olmaz ama personelin yeterli bilgisi varsa garanti dışı kalır
Hıhı :D

Üst Alt