Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ülkeyle alakası yok her yerde geçerli olan bişey,o servisteki kişinin bilgisizliği normal de cihazınız garanti dışı diyip geri vermesi gerekir ama bilgisizliğinden dolayı sorun çıkmamış

Bende sana bundan bahsediyorum . Türkiyede servis elemanları bilgisiz . Heryerde böyle . İstanbulda da başka yerde de .

dakamon

dakamon

Üye
ülkeyle alakası yok her yerde geçerli olan bişey,o servisteki kişinin bilgisizliği normal de cihazınız garanti dışı diyip geri vermesi gerekir ama bilgisizliğinden dolayı sorun çıkmamış
Bende servistekilerin bu cihazın preview li olduğunu bilemiceklerinden yanayım. Düşünsenize telefon bozuldu hiç açılmıyor ne yapacaklar donanımsalmı değilmi onu anlayacaklar donanımsal sa tamir edecekler sonra cihazı açmadan basacaklar flash ı :) Yada cihaz hiç açılmıyor ama yazılımsal bir sorun var yine basacaklar flash ı :) yani senin telefonunda 8.1 in yüklü olduğunu yada preview uygulamasının yüklü olduğunu göremeyecekler :) görseler de bu ne lan bile demeyeceklerini biliyorum :D Oldu da cihaıznızda arıza var ama stabil olmasada çalışıyor o zamanda bir zahmet telefonu sıfırla yada dead flash atıp 8.0 a yükle developer preview uygulamasını da sil öyle ver servise :)

• Beğen
Tepkiler: drangela61
YkPkY

YkPkY

Üye

Çırak ile gönderildi

Son düzenleme:

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bende sana bundan bahsediyorum . Türkiyede servis elemanları bilgisiz . Heryerde böyle . İstanbulda da başka yerde de .
evet bu konuda hemfikiriz,birde oradaki elemanın inisiyatifine kalan bişey oluyo,önceki yazımdada söylediğim gibi ben 1 aylık cihazı hiç açmadığım halde bana arkası açılmış garanti dışı dedi,yani sen geliştirici sürümünü yüklüyosun ama işin o servisteki elemanın bilgisine ve inisiyatifine kalıyo,inşallah sorun çıkmaz yüklenen cihazlarda garanti açısından,1.2 milyon kişi yüklemiş yanlış hatırlamıyorsam

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hem telefon hem bilgisayar ortak satın alımı için mağaza hazır.
:eller::eller::eller:unlock yapp oyun atan varmı yoksa kıyamadınızmı : ) ben bırazdan atıcam

zaakaan

zaakaan

Üye
Bu arada arkadaşlar klasörler uygulaması sisteme entegre olmadığı için ufak bir güncelleme ile belki şu başka sayfaya atmadan direk ana ekran üzerinde açılması olayı gerçekleşir. Öyle umuyorum en azından. :)

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Daha öncede sormuştum kesin olarak birisi cevap verebilir mi final surumu geldiği zaman bize de güncelleme yapabilecek miyiz?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Daha öncede sormuştum kesin olarak birisi cevap verebilir mi final surumu geldiği zaman bize de güncelleme yapabilecek miyiz?

Evet yapabileceğiz. Yöneticiler bunu söylemişti.

yunusiyunus

Üye
Şuanda takılı hafıza kartını çıkarıp yeni bir sd kart takarsam telefona uygulamaları tekrar sd karta taşıyabilir miyim

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şuanda takılı hafıza kartını çıkarıp yeni bir sd kart takarsam telefona uygulamaları tekrar sd karta taşıyabilir miyim

Büyük ihtimalle taşırsın

ErenMSC

Üye
Telefon daha amber deil, Prewiew le direk 8.1 e geçiyormu ki. :hmmm

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Arkadaşlar İninal Kartla Dev Hesabi almaya çalışıyorum.Ama Alamıyorum.
When you add a credit card as a payment method, Microsoft authorizes the card by making a small, temporary charge to your account. Your bank may add transaction fees to your card transaction related to your developer subscription. Such fees are assessed by your bank, not Microsoft. Please contact your bank for details.
Bu Hatayı Veriyor.Ali Kemal Veya Özgür Abi Bir Bakarsa Çok Sevinirim.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar bende yükledim 8.1 betayı bu arka plan çalışan uygulamalar nereden kapatılıyor

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Arkadaşlar bende yükledim 8.1 betayı bu arka plan çalışan uygulamalar nereden kapatılıyor

Battery diye bu uygulama var yan menüye geç gir ona uygulamalar sıralanıyor şarj yeme boyutuna göre hangisini kapamak istiyorsan tıkla ona engelle.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
beyler ben facebooka girerken hep masaustu surumunden girerim İE den ama 8.1 yukledikten sonra bu sabah ayarlardan masaüstü surumu varken mobil sıtım olarak giriyor ben masaısyu surumunu istiyorum yardım edebilirmisniz

evarietyw

evarietyw

Üye
İnternet Explorer ileri düzey ayarları açamıyorum bu sorun sadece bendemi var vede çözümü yokmu

eRdaL.

eRdaL.

Üye
beyler ben facebooka girerken hep masaustu surumunden girerim İE den ama 8.1 yukledikten sonra bu sabah ayarlardan masaüstü surumu varken mobil sıtım olarak giriyor ben masaısyu surumunu istiyorum yardım edebilirmisniz

Mobilden sol kısmın altında masaüstü gorunume geçin sonra o sayfayı sık kullanılanlara ekleyin girmek isrediginiz zaman sık kullanılanlardan girebilirsiniz

Üst Alt