Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Peki servise gidersek bir sebep den dolayı format attılar diyelim Wp8 e geri mi dönüyor yoksa burada kalırmı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Format atarlarsa 8.1'de kalır, rom atarlarsa Windows Phone 8 olur.

dakamon

dakamon

Üye
Peki servise gidersek bir sebep den dolayı format attılar diyelim Wp8 e geri mi dönüyor yoksa burada kalırmı

Eğer dead flash atıyorlarsa, bence atıyorlar, 8.0 yüklerler :) amber bile yükleyebilirler bizdekiler :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Garanti kapsamıyla ilgili dev-center'ın açıklaması.
Final confirmation: your warranty will be most likely void.
buradada cihaz garanti dışı kalır diyo
After you install a preview update, you may void any warranty from your mobile operator and OEM > bu yazıdada belirtmiş zaten

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben portico atar gönderirim :good:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar şu anki deneme sürümü bile değil mi yani biz bunu normal yolla indirmedik mi bir normal ota gibi x bir program yardımıyla indirdik o yüzden mi garanti tartışması var yani güncelleme hiç bir program olmadan doğal şekilde alsaydık garanti mevzu olmayacakmıydı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu anlayış ABD için geçerli.
Bizim ülkemizde bu tarz işlemlerde genelde garanti dışına almıyorlar.
Yani telefona bakıp da "Haa bu developer preview yüklemiş, bu rom yüklemiş" falan demiyor kimse.
Formatı basıp, yeni sistem yükleyip, bir iki de temizlik yapıp yolluyorlar :kıskıs:
Hocam cihazların hepsi garanti dışı şu anda ülke farketmez :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hocam cihazların hepsi garanti dışı şu anda ülke farketmez :)

Ben arayıp sordum . Dediler ki garanti dışı kalır diyemeyiz . Ama yüklediğiniz önizleme sürümü kaynaklı bir hatadan dolayı servise verirseniz garanti dışı kalır :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
yasirtaha

yasirtaha

Üye
önceki prewiew doneminde ben gönderdim hiç sıkıntı olmadı
Burdakiler belkide anlamaz bile

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben arayıp sordum . Dediler ki garanti dışı kalır diyemeyiz . Ama yüklediğiniz önizleme sürümü kaynaklı bir hatadan dolayı servise verirseniz garanti dışı kalır :)
sen dediklerine pek inanma :) cihazı ver servise bakalım yapçaklarmı :) ben 1 aylık telefonu servise vermiştim bu telefonun içi açılmış diyip garanti dışı olduğundan dolayı yapamayız dediler :) o arkadaş da pek bilgisi olmadığı için öle demiştir,yukarda resmi bilgi var cihaz garanti dışı kalır yazıyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Garanti dışı kalır diyemiyorlar o arızaya göre değişir demek istiyorlar herhalde basitse garantili para kopartıcaklar sa değil

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar bence hala garanti dahilinde.

Ben developer olarak uygulamalarımı test ederken telefonum bozulsa, "sen buna farklı rom atmışsın bakmayız" mı diyecekler? Bu WP'ye para kazandıran Developer'lar ve kullanıcılar. Eğer biz testleri yapamayacaksak geri bildirimi kim gönderip WP'nin gelişimine katkı sağlayacak?

Kim yeni uygulamalarını WP8.1'e optimize edecek?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar bence hala garanti dahilinde.

Ben developer olarak uygulamalarımı test ederken telefonum bozulsa, "sen buna farklı rom atmışsın bakmayız" mı diyecekler? Bu WP'ye para kazandıran Developer'lar ve kullanıcılar. Eğer biz testleri yapamayacaksak geri bildirimi kim gönderip WP'nin gelişimine katkı sağlayacak?

Kim yeni uygulamalarını WP8.1'e optimize edecek?
valla öle yazıyor ve chip dergiside aynısını söylüyor

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
sen dediklerine pek inanma :) cihazı ver servise bakalım yapçaklarmı :) ben 1 aylık telefonu servise vermiştim bu telefonun içi açılmış diyip garanti dışı olduğundan dolayı yapamayız dediler :) o arkadaş da pek bilgisi olmadığı için öle demiştir,yukarda resmi bilgi var cihaz garanti dışı kalır yazıyor

İyidi bu mantığa göre kimse önizleme sürümünü yüklemez o zaman . Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi kim feedback vericek firmalara o zaman . Kimse bu riski almak istemez :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ayrıca bu başlat tuşu ne zaman bildirim led'i gibi kullanılabilecek? Hiç bir haber yok mu?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: emz, dakamon, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eğer developer olarak kaydettirip bilmediğin zararlı bir xap'ı yükler de cihazını bozarsan onu her platform garanti dışı bırakır.

Developer yapıp sistem kayıt defterinden birkaç şeyi silersen ve cihazın bozulursa ona da garanti bozulur ;)

ArMaGeDdOn_87

Üye
İyidi bu mantığa göre kimse önizleme sürümünü yüklemez o zaman . Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi kim feedback vericek firmalara o zaman . Kimse bu riski almak istemez :)
o kadarını bilmiyorum microsoft ve nokia ya sorabilirsiniz

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar ben telefonu düşürmüştüm
Prewiew yüklü haldeyken Kayseri teleservice rom atıp gönderdi
Korkmanıza gerek yok yani

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar ben telefonu düşürmüştüm
Prewiew yüklü haldeyken Kayseri teleservice format atıp gönderdi
Korkmanıza gerek yok yani

Aynen . Zamanında millet anna yı yeni yüklemişken bizim forumda herkeste belle vardı . Kimse de garanti dışına çıkmadı . Bir de o flash ile yüklenmişti . Böyle microsoftun önizlemesi gibi de değildi :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

Üst Alt