Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Selam arkadaşlar.8.1 güncellemesini yüklersek eski yazılıma tekrar geçebilir miyiz?
belle yayınlanırken de anna ya nasıl dönebiliriz diyenler vardı, nedir bu eskiye dönme merakımız anlamıyorum kur bunu geç ya hocam, teknoloji geriye gitmez daima ilerler, geriye giden biziz. Sorunlar olsa bile sorunlarla uğraşmak bile güzel, yakında extra bi güncelleme gelir bence bu sorunlar için.

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint
kamuraN021

kamuraN021

Üye
vlc ne oldu gelmiş mi

keremunye

keremunye

Üye
evet arkadaşlar an itibariyle ben de gdr&black güncellemesinde gösterdiğim sabrı burada gösteremedim ve betayı kurdum.benim gibi sürekli tereddütde kalan ve acaba bir sorun olursa eski yazılıma dönmek sorun olur mu bilgilerim gider mi diye düşünen arkadaşlara söyleyeceğim valla zaman kaybetmeyin ben direk 8.1 kurdum ve ne bilgi kaybı nede bir sorun yaşıyorum.telefonum l620...bende çok stabil çalışıyor 1 saatir ve gerçekten artık sürekli ota gelsin bi dur millet yüklesin sorun çıkmazsa bende yüklerim falan gibi düşüncelerden arındım.şu an kendimi yüklemeyenleri gördükce kahin gibi hissediyorum:gunes:boşuna sorularla hem kendinizi hem yöneticleri yormayın dayayın güncellemeyi gitsin.emin olun pişman olmayacaksınız:thumbup:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Toros542

Toros542

Üye
Eyvallah arkadaşlar :) benim derdim cihazın garantisiyle alakalı aslında.8.1 i yükledim diyelim.akabinde cihazı servise vermem gerekti peki o zaman ne olur?servis garantide sıkıntı yaratır mı?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Geriye dönmeyi isteyen arkadaşlar beklediğini bulamamaktan çekindiği için soruyor.İos ta geri dönme olmadığı için bunda da aynımı diye merak ediyorlar bence

csH

csH

Üye
geriye dönüş var ama telefonla değil pc ye telefonu bağlayarak bunu da ilk sayfaya ekle @TurboCall

tgoksen1

Üye
Telefon kapalı şarj oluyor mu

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar arama tuşuna uzun basarak cortana dan babama mesaj attım . Bölgem Türkçe , tarayıcı ve telefon dilim de Türkçe .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar arama tuşuna uzun basarak cortana dan babama mesaj attım . Bölgem Türkçe , tarayıcı ve telefon dilim de Türkçe .

O cortana değil wp8 deki normal konuşma :) cortanayı aktif ettikten sonra İngilizcede kalıyor oda

KenanK

KenanK

Üye

Resimde görünen sürüm WP8.1 in sürümümü.. Şuan alette wp8.1 kurulu. Eğer öyleyse direk sıfırlıcam pc den aleti.

ErenMSC

Üye

Resimde görünen sürüm WP8.1 in sürümümü.. Şuan alette wp8.1 kurulu. Eğer öyleyse direk sıfırlıcam pc den aleti.
Yanılmıyorsam eskisini kuracaktır.Henüz nokia serverlerinde WP8.1 yok

• Beğen
Tepkiler: KenanK
beats

beats

Üye
Youtube'un şu durumu:

Soruldu mu bilmiyorum sizde de böyle mi ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
O cortana değil wp8 deki normal konuşma :) cortanayı aktif ettikten sonra İngilizcede kalıyor oda

Cortanayı açıpta yolladım yine aynı yolladı şimdi :) cortana daki ekranla aynı . Sen yanlış anladın galiba mesajlardaki sesli asistandan bahsetmiyorum :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cortanayı açıpta yolladım yine aynı yolladı şimdi :) cortana daki ekranla aynı . Sen yanlış anladın galiba mesajlardaki sesli asistandan bahsetmiyorum :D

Türkçe dilinde Cortana kullanamazsınız.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Şu tuş kilidi sesi çok geç geliyor yav. Eskiden tuşa basar basmaz şakk derdi şimdi 1 saniye sonra geliyor ses :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve KenanK

Üst Alt