skynet
Üye
Güncelleme yüklendikten sonra baya kasmalar oldu o yüzden sıfırladımHAHAHAHyahu mağaza çökmüşken sen neden sıfırladın
![]()

Güncelleme yüklendikten sonra baya kasmalar oldu o yüzden sıfırladımHAHAHAHyahu mağaza çökmüşken sen neden sıfırladın
![]()

O Düzelir Kapat Aç Kardeş.Arkadaşlar bir şey soracağım, telefonu 0ladıydım ben fotoğrafları filan pc'ye kaydettim geri yüklediğimde bütün albümleri karman çorman gösteriyor, mesela son günlerde çektiğim bir fotoğraf ortalardayken ilk günlerde çektiğim bir fotoğraf en aşağıda. Bunun bir çözümü var mı ?
Arkadaşlar bir şey soracağım, telefonu 0ladıydım ben fotoğrafları filan pc'ye kaydettim geri yüklediğimde bütün albümleri karman çorman gösteriyor, mesela son günlerde çektiğim bir fotoğraf ortalardayken ilk günlerde çektiğim bir fotoğraf en aşağıda. Bunun bir çözümü var mı ?
hiç bir fark yok. Bildirmler gelmiyorYeni Facebook dan haberi olan varmı
Arkadaşlar ben uygulama listesi yedeği almıştım outlooka'a giriş yaptım fakat yüklenicek liste gelmedi mağaza sorunlu olduğu için mi ?
Düzeldiği zaman sorunsuz gelir inşallah :/
Eski sürümde [WP8.0'da] yapılan yedeklemeler yeni sürüme [WP8.1'e] gelmeyebilir.
Keşke sıfırlamadan yükleme yapsaydınız.
Hayır geliyor bende yedekten yükledim özgür ?Eski sürümde [WP8.0'da] yapılan yedeklemeler yeni sürüme [WP8.1'e] gelmeyebilir.
Keşke sıfırlamadan yükleme yapsaydınız.
O Gelmedi.Ya ben mi görmedimde neden şu veri bağlantısı kısa yola gelmedi asıl önemli olan bence oydu