Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Mağazada orijinal Takvim ve Oyunlar'a güncelleme var :oke:

emz

emz

Üye
Kapalıyken doğrudan (ayarlara gitmeden) açıyor da, açıkken kapatmaya çalışınca ayarlara yönlendiriyor.
Sanırım oradaki detayı unutmuşlar ya da atlamışlar :kıskıs:

Abi ben onu anladım. Android de kendi hangi ağlar olduğunu yazıyor ya bunda yok diye adamlar direk oraya yönlendiriyor ve kaparken de oradan kapattırıyor. Millet dikkat edin wifi otomatik açılma gelmiş. Bu arada klavyede dikkat yazarken sembol geliyor. Hepiniz bir deneyin :)

Telgrafla gonderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mağaza iyice düzelmeye başladı.
Artık arama da yapılabiliyor.
Ancak hala indirilmiyor :kıskıs:

siyahsancak

siyahsancak

Üye
arkadaşlar resim uplad nasıl oluyor anlatabilirmisiniz

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ben mağazada indirme yapıyoru ancak 2-3 kere tekrarlayarak sistem güncellemelerini yaptı sıra oyun menü düzenlemede :tebessüm:

emz

emz

Üye
Mağaza iyice düzelmeye başladı.
Artık arama da yapılabiliyor.
Ancak hala indirilmiyor :kıskıs:

Abi bende de düzeldi mağaza ancak hesap şifresini girmemizi istiyor ilk seferde ios gibi. Şu an girilemiyor ama. Hemen hata veriyor. Bu arada SİSTEME ENTEGRE TÜM UYGULAMALARIN GÜNCELLEMESİ MEVCUT. TÜM NOKİA UYGULAMALARINI TEKRAR GÜNCELLEYİN. Bir de hemen market bildirimleri gelmeye başladı :D

Telgrafla gonderildi.

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar ben güncellemeyi henüz kuramadım developer hesabı yapıyorumama aynı kullanıcı adı zaten mevcut diyor sonra güncellemeyi bulmuyor

yunusiyunus

Üye
Müzik kısmında 620 de radyo var nasıl olduğunu anlayamadım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben güncellemeyi henüz kuramadım developer hesabı yapıyorumama aynı kullanıcı adı zaten mevcut diyor sonra güncellemeyi bulmuyor
Telefondan girilen hesabı girdiğine eminmisin kardeşim *

dedereis123

dedereis123

Üye
Bende neden cortana aktif olmuyor dandik bir ses dinleme şeyi açılır hani siri gibi birşey herşeyi yaptım dil fln ama yok

yunusiyunus

Üye
Biri bakabilir mi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
8.1 kurulumu yaklaşık kaç dakika sürüyor arkadaşlar ? İndirim + kurulum ?

Üst Alt