nerde620de radyo seçeneği var anlayan var mı ben çözemedim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Gelir diye tahmin ediyorum.Farkeden olmadı galibaha ama normal arama değişmiş sesli olan cortana değil.Şuan Developer a üye olsam güncelleme gelir mi acaba
neymiş görmedimkaç sayfadır mağaza sorununu çozdum şunları yapın diyorum deneyen yok .. Tmm yapmayın açamayın mağazayı
Facebook ya da here mapse girerseniz yeni uygulamayı yukleyin diycek ona basın mağazada sayfa açılacak sağ alttan 3 noktaya basıp girişe basın düzelecek mağazaneymiş görmedim
kaç sayfadır mağaza sorununu çozdum şunları yapın diyorum deneyen yok .. Tmm yapmayın açamayın mağazayı
özelden yazar mısın çozumunu ben bulmadımkaç sayfadır mağaza sorununu çozdum şunları yapın diyorum deneyen yok .. Tmm yapmayın açamayın mağazayı
Facebook ya da here mapse girerseniz yeni uygulamayı yukleyin diycek ona basın mağazada sayfa açılacak sağ alttan 3 noktaya basıp girişe basın düzelecek mağaza

Facebook ya da here mapse girerseniz yeni uygulamayı yukleyin diycek ona basın mağazada sayfa açılacak sağ alttan 3 noktaya basıp girişe basın düzelecek mağaza

kaç sayfadır mağaza sorununu çozdum şunları yapın diyorum deneyen yok .. Tmm yapmayın açamayın mağazayı