Murat Alper
Üye
benimki bir tane güncelleme bile bitiremedi ya 15dkdır bekliyorum yaAynen güncellemeler çok ağır iniyor nedense
benimki bir tane güncelleme bile bitiremedi ya 15dkdır bekliyorum yaAynen güncellemeler çok ağır iniyor nedense
VPN'den haber var mı gençler bi bakın bakalım
Koçum biraz fazla kaçtı ama neyse bişey değil wifi olmadan 8.1 güncellemesini hiçbir şekilde yükleyemezsiniz şuanda sistemler çökmüş durumda zaten.Ben kaçırdım yageç kaldım. Daha yeni eve geldim ama net yok. Acaba wifi olmadan yükleniyor mu? Bir de neler gelmiş bir özet çıkarır mısınız? Turbo helal olsun gene koçum. Sana yazmıştım hazırlansan gene senden duyarız diye
![]()
bu cortanayla konusuyorum dıyen arkdaşlar bi ss atsınlar yada nasıl yaptıklarını solesınler yada bizi yemesınler
Klavye olayı süper olmuş. çok hızlı ve kolay yazılıyor el kaldırmadan.
onun dışında optimize olmadığından arada sırada tekleme yapıyor. ama efekt geçişleri hızlandırılmış.
karolar yukarıya sıfırlanmış
Oyunlar yan menüye eklenmiş tek tek.
açıp kapatınca sesler bıraktığınız gibi açılıyo.
Cortana için, Bölge ABD - Dil İngilizce(amerikan) Olması Şart.
Ayarlara bir sürü seçenek eklenmiş.
Yeni kilit ekranı yok.
Bilidirim menüsünde wi-fi ye bastımı ayarlara gidiyor.
Arka plan görevleri kaldırılmış, her program artık arka planda çalışır.
bildirimler çok iyi.
Cortanayı denedim az biraz, siri ye göre çok hızlı ve dediklerinizi çok iyi algılıyor.
ben devrim bekliyorum cidden bu güncellemede, Olamamış. nokia bunu alıp uğraşcaksa hiç uğraşmasın. bugün kullanayım biraz daha eski versiyona dönebilirim. Şimdilik bu kadar.
Aynen herşeyi denedim olmadı.bu cortanayla konusuyorum dıyen arkdaşlar bi ss atsınlar yada nasıl yaptıklarını solesınler yada bizi yemesınler