Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

dakamon

Üye
Farkettinizmi artık mesaj yazarken smile yi bir seferde sınırsızca yapamıyorsunuz. Bi smile yaptıktan sonra klavyeye tekrar gönderiyor sizi. Eskiden meseka smile penceresi açıp istediğimiz kadar ekleyebiliyorduk bir seferde şimdi her basışımızda sanki @ işaretine bastıktan sonra klavyeye döndürmesinin aynısını yapıyor.

Tepkiler: remzi33 ve emz

enessrsy

Üye
Katılıyorum, tek kaydırma ile şarkı değişebilecek iken şimdi yandaki tik işaretine tıklayıp listeye girmek gerekiyor. Önceki ve sonraki şarkıları da artık göstermiyor. Çok kötü olmuş cidden..

Konu Sahibi
Adamlar dünyadaki herkesin wp kullanacağına göre dizayn etmişler sistemi sanki
Belki ısrar ederde karşıdakide windows phone 8.1 li cihaz alır diye yaptılar olurmu olur . ama iphone de olsa skype yüklü olunca konuşuyorsun sonuçta .

ErenMSC

Üye
Adamlar dünyadaki herkesin wp kullanacağına göre dizayn etmişler sistemi sanki
walla billaya adamlar dalga geçiyorlar görüntülü konusma yok diye, hayır pek fazla işe yaramasada yine dalga geçiliyor.Bir müziği bile ilerletemiyoruz

müzik uygulaması ile ilgili geri bildirim atalım güncellesinler o zaman..bugün oyunlar hub'ı güncellendi mesela.

Dejavuex

Üye
Müzik pert valla güncelleme şart

Arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum, ana ekranı sağa çekince gelen uygulamalar listesini sıralama seçenekleri bu güncellemede yok muydu?

Konu Sahibi
Arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum ama uygulamalar listesinin sıralama seçenekleri bu güncellemede yok muydu?
Windows phone 8.1 final güncellemesi ile klasörleme gelicek listede ise sık kullanılanlar gelicek şuanlık değişiklik yok.

zaakaan

Üye
Şu Fifa 14'ü deneyen yok mu sadece bende mi kasıyor. Tamam öyle çok rahatsız edici bir kasma değil ama yine de kasmazdı önceden. Hafıza kartına kursam anlarım ama telefon hafızasına kurulu yani.

hem ana hesaptan tweet attım hemde telefondan geri bildirim kısmından yazdım ingilizce

Games güncellendi ancak hala oyunlar ortalıkta dağınık??