Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
Türkçe dilinde Cortana kullanamazsınız.
Bak sen şu kıza, Hizmetçiden farkı yok.Türkçe yollamadım ki zaten . Text message diyorum soruyor kime yolluycaksın diye babam dedim sonra mesajını söyle dedi how are you dedim send dedim yolladı
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Türkçe yollamadım ki zaten . Text message diyorum soruyor kime yolluycaksın diye babam dedim sonra mesajını söyle dedi how are you dedim send dedim yolladı
Telefon dili Türkçe iken kullanamazsın demek istemiş olabilir.
Menüde Cortana diye bir uygulama yer alıyor mu?
Bu swype ı berden aktif etcez ?
Dostum pil tasarrufuna oradan da ekranı sağa çekip uygulamaların olduğu kısımdan bazı uygulamaların arka planda çalışmasını kapatabilirsin. Zaten arka planda çalışmasını kapatabilecein uygulamaların adlarının hemen altında izin verildi yada izin verilmedi yazar. Bi kurcala orayı anlarsın mevzuyu.Batarya kullanımı kesinlikle iyileştirilmiş. Eskiden sabah 5-6'da yatıp öğlende kalktığımda %100 olan batarya %90'lara düşüyordu şimdi baktım %99 görünüyor bu çok iyi. Fakat iyi olmayan bir durum var belki sadece bendedir bilmiyorum. Bazı uygulamaları çalıştırıp kapattığımda arka planda batarya yemeye devam ediyor. Arka plandan çalışmasın diyebileceğimiz bazı uygulamalar gibi ayarı yok. Telefonu kapatıp açtığımda ve o uygulamalara dokunmadığım zaman batarya kullanımı normale dönüyor. WP 8.1 ile birlikte uyumlu uygulamaların çıkması veya mevcut uygulamaların güncellenmesi gerekiyor.
Yukarıda güzel bi soru sorulmuş bu güncellemeden sonra cihaz garantiden çıkıyor mu?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hayır çıkmıyorsanmıyorum çıksın garantiden. sonuç yasal dışı bir durum yok ortada.
Ayarlar/Konuşma/English US seçilidir eğer Cortanayı kullanıp kapattıysan. Konuşma dili seçildikten sonra kapatılamıyor yani eski konuşma asistanı ile göndermiş oluyorsun. O en başından beri vardı.Hayır işte onu diyorum . İngilizce yaptım muhabbet ettik kapattım turkçeye donunce cortana gitti menüden. Arama tuşuna uzun bastım çıktı yine ama sadece mesaj atabiliyorum yada aratabiliyorum . Gerisini hep google dan arıyor . Yani mesajı türkçeyken attım anlatabiliyor muyum ? Ama ingilizce mesaj atabiliyorum türkçe ne dediysem anlamadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?