TurboCall
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar, güncellemeyi çoğumuz aldı.
Mağaza problemleri sürüyor.
Şimdi sıra geldi konuyu toparlamaya. Turbo geçmiş olsun, hastaneden dönünce konunun ilk sayfasını bir toparla bakalım. Anlaşılır ve sade olsun.
Bu arada da arkadaşlardan ricam konuyu sohbet odasına çevirmeden bilgilendirici ve kullanıcılara, misafirlere faydalı paylaşımlar, çözümler ile dolduralım. Sohbet için ayrılmış bölümlerde devam edebiliriz bence.
Eğer bu başlık toparlanabilirse gayet yararlı olacaktır.
Evet tam anlamıyla düzenlicem Allah izin verirse gelince hallederim hazır zaten herşey.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aynen.
Daha önce ben de güncelleme akşamı ilk ekran görüntüleriyle konu açmıştım aklıma hemen o geldi. Referans almak istersen
Windows Phone GDR2 Güncellemesi | Ekran Görüntüleri - MaxiCepAklıma bu da geldi
Windows Phone 8.1 Gelince Forum
Bu arada hatırlatıyım bugün cihazlarınızın bataryasının tam yerine oturması için kapanana kadar kullanın sonra şarja takın büyük ihtimal düzelicektir ben kaçtım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Evet yaa, unutmuşum
Çok iyiydi abi o yaa
Ne zamanlardı onlar Aralık 2012- Ocak 2013 tarihlerinde WP neredeyse bomboştu
Ya arkdaşlar bu cortanayı kullnıyorsunuz da turkçe konuşabiliyormusunuz. Yoksa ingilizce mi
Evet bana da çok saçma geldi. Fuzuli kalabalık olmuşoyunlar neden uygulama listesinde gçzüküyor
O zaman hiç ugraşmaya gerek yokKendi telefon tasarımını yapıyorsun diye biliyorum. Donanımsal olarak. Yanlışsam bilgilendirin
Maalesef ingilizce konuşuyoruz, çok fazla bir konuşma özelliği yok genelde sonuç getiriyor.
Eminim zamanla güncelleme alıp tam bir kişisel asistana dönüşecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?