TurboCall
Üye
-
Konu Sahibi
-
daha stabil.Diğeri sistemin içinde. Messenger dediğin ek program. Diğeri kadar stabil olamaz. Diğer kadar az şarj götüremez. Ben sırf mesajlaşmak için İE ye gitmek istemiyorum. Ek programda indirmek istemiyorum. Bunu kaldırmasalardı. İnşallah en kısa zamanda düzeltirler.
yanlış bilgilendirmek gibi olmasın ama benim bildiğim kadarıyla kalıcılık ile ilgili Bi konu var sırf gdr3 için yaptıysan bloke edilmiş olabilir fakat yanılma ihtimalim oldukça yüksek hesabının doğru olduğunu kontrol et en son ihtimal yeni bir Microsoft hesabıyla denemeni tavsiye ederimDaha önce gdr3ü yaparken bu şekilde yaptım kardeşim olmuştu ama şimdi aynı hesap ile olmadı
Sonuçta aynı konuşma balonunun içinde hem telefon numarasına, hem de Facebook tan mesaj atabiliyordum. Ams bu kötü oldu. Neyse.daha stabil.
sıfırla
Senin kararın kardeşim.Yok sıfırlamaya sıcak bakmıyorum . Düzelmesini bekliycem
lacktede yaşanmıştı bu bende yok.Ekranı kilitlerken 1,2 saniye sonra ses geliyor sizde öyle mi
Dene dene iner.bugünden başka yükleyemiyormuyuz developers uygulaması inmiyor marketten :/
Bende de öyleEkranı kilitlerken 1,2 saniye sonra ses geliyor sizde öyle mi
Sadece 720ler demi oluyor acabaBende de öyle
sürekli hata veriyor market 1 günlükse bugün yükleyemeyeceğim gibi artık 8.1 seneye çıkarsa bir sene daha 8 den devamDene dene iner.
Yapcak bişe yok sabırsürekli hata veriyor market 1 günlükse bugün yükleyemeyeceğim gibi artık 8.1 seneye çıkarsa bir sene daha 8 den devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?