pissed26
Üye
Yine gitti bende nasıl iş anlamadımEvet şimdi nihayet tamamen düzeldi.
Dalın mağazaya
70 dakika süren var.8.1 kurulumu yaklaşık kaç dakika sürüyor arkadaşlar ? İndirim + kurulum ?
Developer ı indirip appstudio dan kayıt yapıp uygulamaya geri döneceksin aynı hesapla giriş yapıp enable diyip done basıp denetlemeye gideceksin.arkadaşlar ben güncellemeyi henüz kuramadım developer hesabı yapıyorumama aynı kullanıcı adı zaten mevcut diyor sonra güncellemeyi bulmuyor
Normal facebook uygulamasının messenger uygulaması bu görevi gayet iyi yapıyor artık.Şu anda konuyu okuyanlar: 98 (Üye: 60, Misafir: 33)Beyler mesajlarda Facebook Chat de vardı ama şimdi yok. Bu aşırı kötü oldu benim için..
8.1 ileTelefonu formatlasam 8.1 ile mi yoksa gdr3 ilemi açılır
Daha önce gdr3ü yaparken bu şekilde yaptım kardeşim olmuştu ama şimdi aynı hesap ile olmadıDeveloper ı indirip appstudio dan kayıt yapıp uygulamaya geri döneceksin aynı hesapla giriş yapıp enable diyip done basıp denetlemeye gideceksin.
8.1 kurulumu yaklaşık kaç dakika sürüyor arkadaşlar ? İndirim + kurulum ?
Gerek yokki artık.Beyler mesajlarda Facebook Chat de vardı ama şimdi yok. Bu aşırı kötü oldu benim için..
Yine gitti bende nasıl iş anlamadım
Developer app Studio işlerini hallettiyseniz güncelleme kısmından denetleyip indirebilirisiniz büyük ihtimalle güncelleyecektir
sıfırlaYok konu o değil sabah 14:00 sularında %78 iken iptal oldu sonra güncellemeden bir daha haber alamadıkşu anda da güncelleyemiyorum hata veriyor .
Normal facebook uygulamasının messenger uygulaması bu görevi gayet iyi yapıyor artık.Şu anda konuyu okuyanlar: 98 (Üye: 60, Misafir: 33)
- TurboCall ,
- MrtAltg ,
- alical33 ,
- dakamon ,
- cicoz23 ,
- narnia16 ,
- @Eren ,
- sasasa741 ,
- MaNYaK_FuNNy ,
- furkan4real ,
- parberk99 ,
- erhanercan ,
- zbahadir ,
- csH ,
- papakudioflu ,
- Sensation ,
- siyahsancak ,
- realname11 ,
- pissed26 ,
- ixion414 ,
- yusuflord34 ,
- kahraman333333 ,
- erdincpolat ,
- Dejavuex ,
- barbdos ,
- Vandera ,
- pirenuri ,
- Goodjober ,
- kamil5028347 ,
- Makale_Helvetia ,
- ustaca73 ,
- selcknjord ,
- leeshore ,
- hrnblt ,
- giray38 ,
- sefa_5353 ,
- ArMaGeDdOn_87 ,
- tgoksen1 ,
- a.emre,
- bacaksiz ,
- -ZEYBEK- ,
- csll ,
- Bar_Fedaisi ,
- erknlmn ,
- Heimdalll ,
- brk rtrk ,
- serkan410 ,
- afwerker ,
- remzi33 ,
- evarietyw ,
- m542tf ,
- blackcemre ,
- zaakaan ,
- kursat99 ,
- osilost ,
- habbuj
@bulutsuzgece Bende mağaza hala çökük. Hiç gelemdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?