bsavr
Üye
Sık kullanım olduğundan 4 gün içerisinde düzelir.cortana çok mu şarj yiyor4 5 dakika muhabbet ettik pil tasarrufundan baktım coşmuş
Bildirim gelince otomatik olarak geliyor.Bildirim merkezinde facebook bildirimlerini almak istiyorum nasıl yapıcam ?
Şimdi yükleyip ilk ona bakacaktım@Sensation bu arada senin dediğin telefonu kapatıp açınca sesin 13 e dönme olayı düzelmiş. Şimdi hangisinde kalırsan öyle devam ediyor
nasıl düzelir anlamadım cortana nın kullandığı şarja baktım ve coşmuş 5 dakika kullanmama rağmen ama değerSık kullanım olduğundan 4 gün içerisinde düzelir.
Bende açılıyor ?İnternet Explorer da ileri düzey ayarlarım açılmıyor nedeni ne olabilir
Yani hani sistem şuan daha yeniya o battery sense yeni geldi en çok cortana kullanmışsındır ondan dolayı en fazla onu gösteriyordur.nasıl düzelir anlamadım cortana nın kullandığı şarja baktım ve coşmuş 5 dakika kullanmama rağmen ama değer
Açılmıyor bende atıyor.Bende açılıyor ?
Yani hani sistem şuan daha yeniya o battery sense yeni geldi en çok cortana kullanmışsındır ondan dolayı en fazla onu gösteriyordur.
yok en çok maxicep 2. cortanaydBende açılıyor ?
Yani hani sistem şuan daha yeniya o battery sense yeni geldi en çok cortana kullanmışsındır ondan dolayı en fazla onu gösteriyordur.
Telefonu kapatıp açın.Açılmıyor bende atıyor.
Çift tık uyandırma hala var.Ayrıca kimse şu çift tık ile uyandırma ile ilgili birşey bilmiyormu
Htc kullanıyorum tüm telefonlara geleceği soylenmişti 8.1 ile o yüzden soruyorum. Birde kapatıp açtım bi kaç kere telefonu yine duzelmedi internet ExplorerTelefonu kapatıp açın.
Çift tık uyandırma hala var.
Final sürümünde gelicektir.Htc kullanıyorum tüm telefonlara geleceği soylenmişti 8.1 ile o yüzden soruyorum. Birde kapatıp açtım bi kaç kere telefonu yine duzelmedi internet Explorer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?