Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

serkan410

serkan410

Üye
Ozaman genel sorun devam ediyor bende denedim bolgesel ayarı filan hikaye bi hata kodu veriyor yarın düzelir belki

emz

emz

Üye
Turbo sana güveniyorum. Sen ilk sayfayı halledersin sabaha kadar ;) Ama sistem dehşet. Sende hemen 529 ye kurduysan ayarla. Kurcaladım çok iyi ya :D

Telgrafla gonderildi.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Mağaza bende açılıyor ama uygulama vs. göremiyorum

serkan410

serkan410

Üye
Mağaza sorunu devam ediyor ozaman

remzi33

remzi33

Üye
ya bir de işin garip tarafı bu güncellemeyi herkes yapmıyor. demek ki bi ios yada android kadar kullanıcısı olsa ms sunucuları alev alacak :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Stop cortana deyince kalıyo :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Turbo sana güveniyorum. Sen ilk sayfayı halledersin sabaha kadar ;) Ama sistem dehşet. Sende hemen 529 ye kurduysan ayarla. Kurcaladım çok iyi ya :D

Telgrafla gonderildi.
Güven Bana Dostum 529 Ne Anlamadım ?
ya bir de işin garip tarafı bu güncellemeyi herkes yapmıyor. demek ki bi ios yada android kadar kullanıcısı olsa ms sunucuları alev alacak :D
Arkadaşlar dünyada nerdeyse çoğu wp8 kullanıcısı güncellemeyi kurdu onun için bunlar olabilecek şeyler sakin olun.

984657

Üye
mesaj akışı yavaşladı herkes telefonlara yumuldu biliyorum :aha:. herkese hayırlı olsun. güncellemekteyim şu anda:salincak: lütfen paylaşımlara ve muhabbete ara vermeyin arkadaşlar :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
mesaj akışı yavaşladı herkes telefonlara yumuldu biliyorum :aha:. herkese hayırlı olsun. güncellemekteyim şu anda:salincak: lütfen paylaşımlara ve muhabbete ara vermeyin arkadaşlar :sarıl:
Tamamdır Ana Sayfayı Güncellemeye Gidiyorum.

• Beğen
Tepkiler: 984657
remzi33

remzi33

Üye
Güven Bana Dostum 529 Ne Anlamadım ?
Arkadaşlar dünyada nerdeyse çoğu wp8 kullanıcısı güncellemeyi kurdu onun için bunlar olabilecek şeyler sakin olun.[/QUOTE
emin ol wp kullanıcılarının yarısı bu güncellemeyi yapmamıştır

zbahadir

Üye
Sonunda bitti ama bişey çok kafama takıldı oyunlara girdiğimde listeyi aşağı yukarı oynatırken çok kasılıyor sizde de öylemi ?

Evet ama o kasma telefonla ilgili olmayabilir çünkü henüz veriler telefonla eşleşmedi. Gerekli datalar servis tarafından ulaşılamadığı için güncellenemiyor. Ayrıca bölge olarak fark etmiyor ABD veya Türkiye. Nereden girersen gir mağaza ya açılıyor ya da bir şey yüklerken servis dışı kalıyor. Bunun tek nedeni elbette 8.1'in gelişi nedeniyle aşırı merak ve yoğunluk. :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Herşey iyi hoşta neden bildirim merkezinde 4 tane kısayol sınırlaması var hala aklım almıyor

alaca61

Üye
bu güncelleme telefon. Güncellemeleri ne gelmicekmi normal diğer uygulamalarda olduğu gibi

pirenuri

pirenuri

Üye
@Sensation bu arada senin dediğin telefonu kapatıp açınca sesin 13 e dönme olayı düzelmiş. Şimdi hangisinde kalırsan öyle devam ediyor​

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Rainesto

Rainesto

Üye
Güncelleme çok güzel olmuş ama arada ana ekrana döndügümde logolar gelmiyor sadece sarı kareler

csH

csH

Üye
cortana çok mu şarj yiyor :) 4 5 dakika muhabbet ettik pil tasarrufundan baktım coşmuş :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Resimlerde ki bildirim ekranı geldiyse yeter wp 9 ile de ana ekrana foto koyarlar tamamdır

sumselfat

Üye
Evet ama o kasma telefonla ilgili olmayabilir çünkü henüz veriler telefonla eşleşmedi. Gerekli datalar servis tarafından ulaşılamadığı için güncellenemiyor. Ayrıca bölge olarak fark etmiyor ABD veya Türkiye. Nereden girersen gir mağaza ya açılıyor ya da bir şey yüklerken servis dışı kalıyor. Bunun tek nedeni elbette 8.1'in gelişi nedeniyle aşırı merak ve yoğunluk. :)
Teşekkürler bu cevap cidden rahatlattı :)

Üst Alt