Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

mikado45

Üye
beyler mağazada arama yapmıyor dimi ?

valla pc deki win 8,1 ile senkronize oluyor çok hoşuma gitti. pc deki temayı aldı renkler nie değişti derken sonradan düştü jeton.

jdmsaint

Üye
mağaza geldi here drive güncelledim şuan Türkiye haritasını
Güncelleme sonrası İe'de ne gibi değişikler oldu?

dosya indirip kaydetme. upload, vede opera gibi sayfadaki görüntülerin yüksek veya düşük çözünürükte görüntülenmesi

Tepkiler: yuzarsefak

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar mağazaya ulaşamayanlar bir kaç ayarı kontrol etsin. En önemlisi de bölgesel biçim. Cortana’yı aktif ederken veya güncellemeden önce bölgenin Türkiye değilse bölgesel biçim "telefon dilini eşleştirmeye" şeklinde çıkar. Siz bunu Türkiye yapın mağaza düzenlemesi lazım.

Tepkiler: plenken
mağazadan indirdim şuan yükleniyo 8.1

cati01

Üye
Beyler biri cevap verebilir mi??? Şu anda güncelleştirmeleri kontrol edemiyoruz diyor. Ne yapmalıyım?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beyler corti ye bugün hava nasıl diye sorun : ) cevap verdikten sonra kendimi starwars filminde gibi hissettim haha ama arkasından yarın ne renk araba alsam diye sordum hatun error verdi hahahsonuç: gereksiz

Tepkiler: Serhan ve ERsin YAvuz

ON9

Üye
Ve ilk mesajı yazarken cihaz resetlendi resmen. Gozum değdi sanırım. Kendimi nazarladım akşam akşam

Tepkiler: emz
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu beta önizleme güncellemesi optimizasyon adına gram birşey yok ondan dolayı ara sıra sistem kasabilir.

Tepkiler: Rainesto
mağaza geldi here drive güncelledim şuan Türkiye haritasını

dosya indirip kaydetme. upload, vede opera gibi sayfadaki görüntülerin yüksek veya düşük çözünürükte görüntülenmesi
peki sayfa geçişleri ne alemde videolarda ki gibi sanal tuşlarla mı?

Benim ayarlar sağlam hiç oynamadım 3,4 saat önce geldi tekrar gitti

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

YkPkY

Üye
Beyler bana bi güncelleme daha geldi an itibariyle

Çırak ile gönderildi

Rainesto

Üye
beyler corti ye bugün hava nasıl diye sorun : ) cevap verdikten sonra kendimi starwars filminde gibi hissettim haha ama arkasından yarın ne renk araba alsam diye sordum hatun error verdi hahahsonuç: gereksiz
beni çok bozuyor ya

YkPkY

Üye
Beyler bana bi güncelleme daha geldi an itibariyle

Çırak ile gönderildi

emz

Üye
Ayarlarımı tamamladım ve kurdum geldim

Telgrafla gonderildi.