ERsin YAvuz
Üye
arkadaşlar resimdeki dört uygulama dışında bildirim+eylemlerde diğer uygulamalar gözükmüyor. whatsapp olsun facebook twitter olsun yok. bildirimleri de bildirim merkezine gelmiyor bu sadece bende bu şekilde galiba ne yapmam gerekir bir fikri olan var mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hesap alınıyor.Millet İndirdi Bizde Hesap Yok bekliyoz :[
Neden istersen özelden at alıyım.Biliyorum ama şuan alamam
Param Yok ŞuanNeden istersen özelden at alıyım.
La bunun parayla ne alakası var anlamadımParam Yok ŞuanAyrıca Xp Kullanıyorum
O Hazırlık 8.1 İçin Ondan Sonra 379 Mb Boyutunda Bir Güncelleme Daha İnicek Kardeşim.güncelleme boyutu yüksek değilmiydi ya, güncellemeyi denetledim hemen 1 dk da indirdi, daha önce de indiğini sanmıyorum çünkü 0 dan başlattım ilerleme çubuğunu neyse şimdi çarklar dönüyor yükleme yapıyorsırf rahat ve hızlı bitsin diye bir kaç gereksiz uygulama kaldırdım foto müzik vs hepsini pc ye taşıdım olabilidiğince boşalttım telefonu.
La bunun parayla ne alakası var anlamadım
O Hazırlık 8.1 İçin Ondan Sonra 379 Mb Boyutunda Bir Güncelleme Daha İnicek Kardeşim.
Hayırda ücretsiz appstudio hesabı alıp indirebilirsin parasız.Anlayamadım Şuan Normal mi paylaşıldı ? Her Telefon İndirebiliyor mu ?
Verilere Göre Değişir.güncellemedeki son aşama 'verileriniz taşınıyor' kısmı tahmini kaç dk sürüyor arkadaşlar?
Hayırda ücretsiz appstudio hesabı alıp indirebilirsin parasız.
Hayır appstudio bir uygulama değil web sitesi.upload özelliği geldi yenileme vs veri değişikliği yaşandı.İyide Benim Bildigim appstudio win8 de çalışıyor xpde deyil
Güncelleme sonrası İe'de ne gibi değişikler oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?