TurboCall Üye Konu Sahibi Arkadaşlar sistem uygulamalarını güncelleyin otomatik buluyor o açıldığında.
zaakaan Üye papakudioflu' Alıntı: İnternet bağlantın olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Vardı abi siteye girebiliyorum işte. Ama o olmuyor nedense.
papakudioflu' Alıntı: İnternet bağlantın olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Vardı abi siteye girebiliyorum işte. Ama o olmuyor nedense.
Esendağlı Üye PureFood' Alıntı: @ardacumhur Abi ben OTA'cı tayfadanım bu sefer Genişletmek için tıkla ... Boşver otayı ya, yükle ya keyfini yaşarsın yada MS ye küfürü basarsın,bir şekilde rahatlarsın en azından
PureFood' Alıntı: @ardacumhur Abi ben OTA'cı tayfadanım bu sefer Genişletmek için tıkla ... Boşver otayı ya, yükle ya keyfini yaşarsın yada MS ye küfürü basarsın,bir şekilde rahatlarsın en azından
TurboCall Üye Konu Sahibi dilmenibrahim' Alıntı: bu dediğini yaparsak telefon dili ing menü türkçe olmayacak biraz ing bilmeyenler için karışık Genişletmek için tıkla ... maalesefki evet.
dilmenibrahim' Alıntı: bu dediğini yaparsak telefon dili ing menü türkçe olmayacak biraz ing bilmeyenler için karışık Genişletmek için tıkla ... maalesefki evet.
BelaMonte Üye sekajmer' Alıntı: ben telefon dilini İngilizce yapınca Cortana geliyor Türkçe yapınca gidiyor Genişletmek için tıkla ... mecbur türkçe için çıkmasını bekleyeceğiz demek ki
sekajmer' Alıntı: ben telefon dilini İngilizce yapınca Cortana geliyor Türkçe yapınca gidiyor Genişletmek için tıkla ... mecbur türkçe için çıkmasını bekleyeceğiz demek ki
Esendağlı Üye sekajmer' Alıntı: ben telefon dilini İngilizce yapınca Cortana geliyor Türkçe yapınca gidiyor Genişletmek için tıkla ... Desene ben cortananın türkçe öğrenmesini bekliyeceğim
sekajmer' Alıntı: ben telefon dilini İngilizce yapınca Cortana geliyor Türkçe yapınca gidiyor Genişletmek için tıkla ... Desene ben cortananın türkçe öğrenmesini bekliyeceğim
trecool Üye Ikinci yuklemekac mb? Birde baska indirme olmicak dimi ? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525)
Ikinci yuklemekac mb? Birde baska indirme olmicak dimi ? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525)
BelaMonte Üye muratalperr55' Alıntı: Kasmalar sizdede oluyormu yoksa sadecee bendemi oluyor Genişletmek için tıkla ... ilk yükledikten sonra arka planda baya işlem yapıyor o yüzden şimdilik normal
muratalperr55' Alıntı: Kasmalar sizdede oluyormu yoksa sadecee bendemi oluyor Genişletmek için tıkla ... ilk yükledikten sonra arka planda baya işlem yapıyor o yüzden şimdilik normal
Makale_Helvetia Üye bazı uygulamalara da güncelleme şart oldu..örneğin lock screen uygulaması..8.1 den sonra çalışmıyor
BelaMonte Üye trecool' Alıntı: Ikinci yuklemekac mb? Birde baska indirme olmicak dimi ? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525) Genişletmek için tıkla ... ikincisi 300 400 küsür mp. ondan sonra başka güncelleme yok sanırım
trecool' Alıntı: Ikinci yuklemekac mb? Birde baska indirme olmicak dimi ? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525) Genişletmek için tıkla ... ikincisi 300 400 küsür mp. ondan sonra başka güncelleme yok sanırım
emz Üye muratalperr55' Alıntı: Kasmalar sizdede oluyormu yoksa sadecee bendemi oluyor Genişletmek için tıkla ... Adminler yazdı geride. Ilk anlarda olabilirmiş. Bekle biraz 10 dk ardından da yeniden başlar düzelir.
muratalperr55' Alıntı: Kasmalar sizdede oluyormu yoksa sadecee bendemi oluyor Genişletmek için tıkla ... Adminler yazdı geride. Ilk anlarda olabilirmiş. Bekle biraz 10 dk ardından da yeniden başlar düzelir.
SamilGoktas Üye Bende kasma yok in anda biraz vardı ama müzik kutuphanesi vb şeyleri taradığı içindir
sekajmer Üye sasasa741' Alıntı: mecbur türkçe için çıkmasını bekleyeceğiz demek ki Genişletmek için tıkla ... Esendağlı' Alıntı: Desene ben cortananın türkçe öğrenmesini bekliyeceğim Genişletmek için tıkla ... Dilleri Türkçe ama Cortana açabilen var. anlamadım
sasasa741' Alıntı: mecbur türkçe için çıkmasını bekleyeceğiz demek ki Genişletmek için tıkla ... Esendağlı' Alıntı: Desene ben cortananın türkçe öğrenmesini bekliyeceğim Genişletmek için tıkla ... Dilleri Türkçe ama Cortana açabilen var. anlamadım