enessrsy Üye Her bir şeyden öte Whatsapp'ın uyarı sesinin değişebildiğini gördü ya bu gözler,, rahatladım
dakamon Üye Dun millet atar yapıyordu bu gün aşkım sevgilim o değilde ben daha yeni halletim guncellemeyi millet cortanayla aşk yaşamaya başlamış Tost Makinası ile gönderildi.
Dun millet atar yapıyordu bu gün aşkım sevgilim o değilde ben daha yeni halletim guncellemeyi millet cortanayla aşk yaşamaya başlamış Tost Makinası ile gönderildi.
dakamon Üye Bu arada şebekede bi sıkıntı yaşayan varmı sanki 3g den uygulama indirmelerim yavaşladı normalde çok hızlıydı Tost Makinası ile gönderildi.
Bu arada şebekede bi sıkıntı yaşayan varmı sanki 3g den uygulama indirmelerim yavaşladı normalde çok hızlıydı Tost Makinası ile gönderildi.
Esendağlı Üye dakamon' Alıntı: Dun millet atar yapıyordu bu gün aşkım sevgilim o değilde ben daha yeni halletim guncellemeyi millet cortanayla aşk yaşamaya başlamış Tost Makinası ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Aman küfür öğretmesinlerde
dakamon' Alıntı: Dun millet atar yapıyordu bu gün aşkım sevgilim o değilde ben daha yeni halletim guncellemeyi millet cortanayla aşk yaşamaya başlamış Tost Makinası ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Aman küfür öğretmesinlerde
papakudioflu Emekli Yönetici zaakaan' Alıntı: Ali Kemal abi Cortana'yı aktif ettim ama açınca hatta veriyor. Genişletmek için tıkla ... İnternet bağlantın olması gerekiyor.
zaakaan' Alıntı: Ali Kemal abi Cortana'yı aktif ettim ama açınca hatta veriyor. Genişletmek için tıkla ... İnternet bağlantın olması gerekiyor.
Murat Alper Üye dakamon' Alıntı: Bu arada şebekede bi sıkıntı yaşayan varmı sanki 3g den uygulama indirmelerim yavaşladı normalde çok hızlıydı Tost Makinası ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... uygulama indirme bendede çok yavaş bir sey sorcam senin telefondada kasma varmı yoksa bendemi var
dakamon' Alıntı: Bu arada şebekede bi sıkıntı yaşayan varmı sanki 3g den uygulama indirmelerim yavaşladı normalde çok hızlıydı Tost Makinası ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... uygulama indirme bendede çok yavaş bir sey sorcam senin telefondada kasma varmı yoksa bendemi var
emz Üye Var var. Ben de işin kötüsü ilk güncellemeyi indirdim ve kurdum ancak 8.1 için wifi istiyor ve wifi yok. Yok mu bunun bir çaresi? Ben de hemen kurmak Satıyorum. Ama wifi demesinden çok bozuldum
Var var. Ben de işin kötüsü ilk güncellemeyi indirdim ve kurdum ancak 8.1 için wifi istiyor ve wifi yok. Yok mu bunun bir çaresi? Ben de hemen kurmak Satıyorum. Ama wifi demesinden çok bozuldum
Bar_Fedaisi Üye enessrsy' Alıntı: Her bir şeyden öte Whatsapp'ın uyarı sesinin değişebildiğini gördü ya bu gözler,, rahatladım Genişletmek için tıkla ... Whatsapp ses değişimini bulamadım ben. Mail seslerini bile değiştirdim ama whatsapp ı bulamıyorum.
enessrsy' Alıntı: Her bir şeyden öte Whatsapp'ın uyarı sesinin değişebildiğini gördü ya bu gözler,, rahatladım Genişletmek için tıkla ... Whatsapp ses değişimini bulamadım ben. Mail seslerini bile değiştirdim ama whatsapp ı bulamıyorum.
ardacumhur Üye PureFood' Alıntı: @ardacumhur Abi ben OTA'cı tayfadanım bu sefer Genişletmek için tıkla ... Yapma kardeşim geçti artık onun modası, süründürüyor valla MS
PureFood' Alıntı: @ardacumhur Abi ben OTA'cı tayfadanım bu sefer Genişletmek için tıkla ... Yapma kardeşim geçti artık onun modası, süründürüyor valla MS