DenizhaNq
Üye
App studiohesabı alamaıyorum siteden herşeyi giriyorum ooppps diye hata veriyor ana sayfaya dön diyor alikemal abi bari senyardım etAppstudio hesabını aldıysa Preview For Developers uygulamasını yükledikten sonra aktifleştirmek ve güncelleme kontrolü yap yap.tabi şu anda herjikes yığıldı oraya da hesap almada sorun olabilir v
telefonu sıfırlayınca güncellemeyi tekrar yüklememiz gerekmiyormu
nereden alıcam bu hesabı abiAppstudio hesabını aldıysa Preview For Developers uygulamasını yükledikten sonra aktifleştirmek ve güncelleme kontrolü yap yap.tabi şu anda herjikes yığıldı oraya da hesap almada sorun olabilir v
dokunmatik de takılmalar oluyor... wifiye tıklayınca ayarlara götürmesi saçma... windowsun uygulamaların arka plan destek vermemesi çok daha saçma... bunun dışında güncelleme beni tatmin etti... güzel bence. onun dışında swype kamerayı bulamadım?
Anasayfada var.Arkadaşlar bildirim merkezi ne oldu,kimse bahsetmiyor.
Bu konunun ilk mesajını güzelce oku ve Linkleri takip et.nereden alıcam bu hesabı abi
ilk sayfaya bak arkadaş ss atmışArkadaşlar bildirim merkezi ne oldu,kimse bahsetmiyor.
App stuido hesabı alamıyorum site çöktü galibaAppstudio hesabını aldıysa Preview For Developers uygulamasını yükledikten sonra aktifleştirmek ve güncelleme kontrolü yap yap.tabi şu anda herjikes yığıldı oraya da hesap almada sorun olabilir v
Aynı sorun bendede varApp studiohesabı alamaıyorum siteden herşeyi giriyorum ooppps diye hata veriyor ana sayfaya dön diyor alikemal abi bari senyardım et
yuhh diyorum yaniArkadaşlar bildirim çubuğundan wi-fi'ye dokununca ayalardaki wi-fi mi açılıyor ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?