meg1ddo
Üye
Ben wp8.1 yüklediğimden beri sağdaki var.l1520Arkadaşlar değişen şeylerden biri başlangıçtaki logo da bulundu
Eskisi sol yenisi sağdaki
çoktandır telefonu bi sıfırlamayı düşünüyordum, diğer klasörü aldı başını gidiyor 1.10 GB olmuş, fırsat bu fırsat güncellemeden önce sıfırlayayım hem o kadar verinin taşınmasını da beklememiş olurum, bu noktada bir sorum olacak telefonu sıfırlarsam doğal olarak preview for developers te silinecek, peki ondan sonra tekrar developers i yüklemelimiyim yoksa güncelleme gelmez mi, o kayıt aşamalarını tekrar mı uygulamam lazım?
Malesefkilit sesi hala gecikmeli mi ?
Logo değişmedi bende, Cortana dönüyordu falan önceden var mıydı ? Hatırlamıyorum. Quiet Hoursu da Türkçeye çevirememişler zaar.Bölgesel olarak gelmiş görsel değişiklikler.
Türkiye ayarında çok bir şey yok, genel batarya ve hız iyileştirmeleri dışında.
O zaten gelmiştimesaj kısmında kaydırarak yazma gelmiş arkadaşlar
Donuyo derken uygulamadamı live tile mı ?Logo değişmedi bende, Cortana dönüyordu falan önceden var mıydı ? Hatırlamıyorum. Quiet Hoursu da Türkçeye çevirememişler zaar.
Uygulamada,tile aynı genleşme hareketleri falan.Don
Donuyo derken uygulamadamı live tile mı ?
o vardı zaten ya sen görememişsin buyuk ihtimalleBide cortanayla ilgili şunu buldum yeni animasyon ve hava durumu gelecek galibaUygulamada,tile aynı genleşme hareketleri falan.
Tekrar mı emin misin ?Az önce güncelleme geldi kontrol eder misiniz
Pardon yazılmışTekrar mı emin misin ?
Edit:güncelleme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?