Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

PureFood

Üye
Valla ilk 8.1'i yüklediğimde nadir olurdu reset ama bu son düzeltme güncellemesinden sonra benim cihaz sapıttı
Hocam bu bozma güncellemesi resmen Her cihazda kafasına göre çalışıyor bu sistem

Tepkiler: skynet
8,1 kimine iyi geldi kimine kötü bazı arkadaşlar şikayetçi olsada bazı kişiler de neredeyse arıza hata vs yok iyi çalışıyor bakalım gerçek sürüm neler getirecek bende tek eksik face yer bildiri zor yapıyor yeri algılamıyor onun dışında kötü giden birşey yok

alical33

Üye
Bende de ara sıra oyunalrda ve geçişlerde takılma oluyor soft reset atıyorum duzeliyor final surumde böyle olmaz buyuk ihtimalle

Az önce güncelleme geldi.
Çarklar dönüyor.

Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı

alical33

Üye
Yükleme için hazırlanıyor 21mb lik güncelleme. İçeriği hakkımda bilgi var mı ?

ogzhnoTr

Üye
Şarjım az oturduğum yerden kalkmaya uşendim neler yeni ona göre şarja takayım telefonu

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Ben hala çarklarla bakışıyorum
Bitiren varsa şöyle bir göz gezdirip değişiklikleri paylaşsın.
Çok bir şey geldiğini sanmıyorum ama umarım en azından gözle görülebilecek bir şey gelmiştir.

emz

Üye

Aynısı bende de olmaya başladı. Artık son bir aydır her gün en az bir tane soft reset atar oldum. Arada da kendini kapıyor. Resetliyor yani. Bende yaklaşık 4-5 kere oldu bu olay. Ama bazen hissediliyor ben o anda telefonu kilitliyorum tuştan bir süre sonra açıyorum etkili oluyor, düzeliyor. Ama kilit ekranında resetlemeyi bende de yaptı. Kilitte bir sıkıntı var.

Telgrafla gönderildi.

Tepkiler: PureFood

emz

Üye

Umarım Özgür abi. Artık ufak bir eklemeler gelse daha hoş olur. Böyle finale sakladıkları özelliklerden azı gelse yeter. Maksat uğraştırsın.

Telgrafla gönderildi.

Tepkiler: OttomaN TigeR

alical33

Üye
Güncelleme bitti ama yeni bişey fark etmedim

alical33

Üye
Yeni kilit ekranı gelir diye ummuştum ama boş çıktı