emz
Üye
Ben film dosyası atıp izlemediğim için ne soylesem yalan olur, ama sisteme alt yazı desteği gelmedi
Turbo İle Yollandı
yeni hata düzeltme güncellemesi ne zaman gelecek acaba birde 8.1 yükleyenler bu güncellemeden faydalanabilecekmi ?
Dostum ama videolara girdiğinde seçeneklere tıklarsan eğer ki video izliyorsan görürsün seçeneği. Orada alt yazı var.
Telgrafla gönderildi.
Ben 3-5 bölüm dizi izledim hiç sorun yaşamadım. Video konusunda.
Hatta 1320'nin dokunmatik hassaslığında bir problem vardı. 8.1 ile ortadan kalkmış, en iyi yanı bu oldu zaten.
İnternetten video izlemeden bahsetmiyoruz ki
Çırak ile gönderildi
Ben de normal videodan bahsediyorum.İnternetten değil, indirip izlemiştim.
tam sürüme gerek yok bence bu ay mayıs ayı sonunda verilecek güncellemede iyi olur.Hımm ok.
Her modelde farklı sorun var zaten.tam sürümü sabırla bekliyoruz
Çırak ile gönderildi
bendede videolar iyi çalışıyor.Herkeste videolarda sorun var bende yok anlamadım nasıl İş bu.
Video sorunu bölgeyi abd yapınca geçiyor da, benim asıl sorunum neden müzik çalar bu kadar dandik?
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bir çoğunu Nokia mixradio kullanıyoruz gayet güzelVideo sorunu bölgeyi abd yapınca geçiyor da, benim asıl sorunum neden müzik çalar bu kadar dandik?
Video sorunu bölgeyi abd yapınca geçiyor da, benim asıl sorunum neden müzik çalar bu kadar dandik?
Check out "Music Hub Tile" for Windows PhoneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu uygulama ile eskisine çok yakın bir hale getirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?