ErenMSC
Üye
Şarj konusunda sana katılıyorumValla bende de var dı,hatta dün e posta hesaplarımda da sorun çıkınca tekrar 8.0 e döndüm,dünya varmış ya.dün bu saatlerde şarjım %25 e düşmüştü,8.0 döndükten sonra şimdi ise %70,çok fark var.Bu 8.1 tamam güzel birşeyler getirecek ama üzerinde çok çalışılması gerekiyor gibi.
Ya android ve iosa ne güzel Facebook güncellenmesi ile yeni gorunum gelmiş. Bize be zaman gelir acaba
Henüz kesin değil diye biliyorum ayrıca resmi olmadıktan sonra başarılı olmuyor.Wp ye özel Facebook Blue adında uygulama gelecek. Oda WP 8.1 in resmi sürümü ile.
Twitter yüklediğimden beri hiç bildirim gelmedi neden olabilir diğerleri gayet iyi çalışıyor
bazen geliyor bazen gelmiyor deniliyor ama bana twitterdan hiç gelmedi ?
teşekkür ederim aktif ettim daha önce görmemiştimTwitter'da ayarlara girin genel sekmesi altında isminiz yazar onu seçin 5 farklı bildirim alma seçeneği çıkacak yeni kurulduğunda onlar deaktif oluyor.
2.5.1330.0 bende dostum.Glance ekranım tersine döndü Yakup abininki gibiArkadaşlar rica etsem biriniz müzik uygulaması güncel olan biri ayarlar kısmından sürüm numarasını paylaşabilir mi ben o en son gelen güncellemeyi almadım sanırım yada benden habersiz güncelledi.
Tamam az önce gördüm Türkiye uyumsuzluğu varmış bölgenin ABD olması gerekiyormuş peki ABD yapıp yükleyip tekrar Türkiye yapsak sorun olur mu?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Göz atmayı kapa-aç, telefonu kapa-aç, soft reset. Seç beğen al glanceni sevindir...2.5.1330.0 bende dostum.Glance ekranım tersine döndü Yakup abininki gibiNe yapıcaz bilen var mı dostlar
2.5.1330.0 bende dostum.Glance ekranım tersine döndü Yakup abininki gibiNe yapıcaz bilen var mı dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?