hajkhanx33
Üye
ğuardaş mcnin yaptı fb den gir resmini seç 5tane enfazla yukle sonra bekle geç yukluor biraz yukarda yazar resmler yuklenıor dıye kapama ekranı ve uyg.dan çıkma bukadrarkadaşlar tarayıcı ile facebook sayfama resim yükleyemiyorum? mobil sürümde zaten resim ekleme yok ama masaüstü sürümde resmi seçiyorum ama yükleme yapmıyor. facebook uygulamasında da yok sayfaya resim yükleme. nasıl yapabilirim? bilgisi olan var mı?
kendi profilim için değil. bir tane facebook sayfasının yöneticisiyim ve sık sık resim yüklemem gerekiyor. sayfanın yönetim panelinde resim yükleme yok msnin fb uygulamasındağuardaş mcnin yaptı fb den gir resmini seç 5tane enfazla yukle sonra bekle geç yukluor biraz yukarda yazar resmler yuklenıor dıye kapama ekranı ve uyg.dan çıkma bukadr
?arkadaşlar pil uygulamasının saçmaladığını düşündünüz mü hiç?
mesela en çok şarj yiyen uygulama olarak internet Explorer gösteriyor sonra biraz telefonu kullanıyorum tekrar pil uygulamasını açtığımda şarjı gösteren çubukların çoğu başa dönmüş oluyor ve internet Explorer 4 . 5 sıra aşağıya kaymış oluyor
darısı başımızaBeyler güncellemeyi yaptıntan sonra şarjı su gibi giden lumia 1320 min, bugün 12 saat boyunca %100 de kaldı. Okulda internette gezindim kendi şebekemden, sınıfta 6 7 kişinin e okuluna girip çıktım. telefonu can sıkıntısı tuş kilidini açıp kapadım galeriyi açtım. Arkadaş gta san andreas açtı 5 dakika oynadı. Son olarak tam yarım saat telefonla görüştüm %97 ye indi.
Beyler güncellemeyi yaptıntan sonra şarjı su gibi giden lumia 1320 min, bugün 12 saat boyunca %100 de kaldı. Okulda internette gezindim kendi şebekemden, sınıfta 6 7 kişinin e okuluna girip çıktım. telefonu can sıkıntısı tuş kilidini açıp kapadım galeriyi açtım. Arkadaş gta san andreas açtı 5 dakika oynadı. Son olarak tam yarım saat telefonla görüştüm %97 ye indi.
Buyuk saçmalık var. Her şarja taktığımızda o değerlerin sıfırlanması lazım. Hep genel kullanımı hesaplıyor.mesela en çok şarj yiyen uygulama olarak internet Explorer gösteriyor sonra biraz telefonu kullanıyorum tekrar pil uygulamasını açtığımda şarjı gösteren çubukların çoğu başa dönmüş oluyor ve internet Explorer 4 . 5 sıra aşağıya kaymış oluyor
bugün bişeyler güncellenmeyecekmiydi 22 sinde ?
müzik güncellemesimi ne deniyordu o 24 ünde miydi
müzik bu gündü sanırsam da sistem güncellemesi 24 diyollaaamüzik güncellemesimi ne deniyordu o 24 ünde miydi
?
tekrar ac duzelir bende de olmustu tekrar yuzde yuze donmustuaz once bolgeyi değiştirdim teli yenı şarjdan çıkardım fuldu kapandı açıldı şarj %34 ne iştir yav muzık te attım okadar bitanesini gormedı off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?