dakamon
Üye
Valla bunu millete anlatmaya çalışıyorum sabahtan beriEvet normal yazarken kelime düzeltmesi yapmada sorunlar var
"Kotu" diye yazıyorum "kötü" diye bir şey önermiyor artıksinir bozucu.
Evet normal yazarken kelime düzeltmesi yapmada sorunlar var
Ekran yansıtma henüz gelmedi(kablosuz olarak tabii).arkadaşlar bu ekranımı aktar nasıl çalışlyıor bilen varmı
Ben yaşamadım çoğu kişide yaşamadı herşeyi usulüyle yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız.Beyler 8.1 yuklerken sorun yaşayan oldu mu ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
valla çok iyi yaa tavsiye ederim rasgele yazıyorum üstünkörü ama yine buluyo dene benceabi swype'tan nasıl yazıyorsunuz çok ilginç bir şey bence ya ne o öyle
Evet normal yazarken kelime düzeltmesi yapmada sorunlar var
Vpn olayına hakim bir arkadaş çıksa da yardımcı olsa keşke
Valla sırf Youtubea girmek için denemek istiyorum hocam.Bir yerde Network yöneticisiyseniz işinize yarar yoksa sizin kullanacağınız bir yer yoktur büyük ihtimalle. VPN bir protokoldür. Virtual Private Network. Telefon üzerinden bir network swic hub'ına ulaşabilirsiniz ama sizin ne işinize yarar bilmiyorum. Öyle bir durumunuz varsa benimle iletişime geçin ayarlarınızı yapmanıza yardımcı olayım.
Valla sırf Youtubea girmek için denemek istiyorum hocam.
Network yöneticiliği için daha zaman var
Arkadaşlar twitter uygulamasının betası görüldü. Yeni özellikler geleceği söyleniyor
Performans iyileştirmeleri
fotoğraflara ulaşmada daha iyi entegrasyon
'ben' bölümünde yapacağınız işlemlerle twitterla daha iyi entegrasyon
otomatik yenileme gibi yenilikler&geliştirmelere olacakmış
Alın buda QR kodu
Twitter uygulamasına nazaran betada şunu gördüm ayarlardan kişiler hub ı na takip etttiklerimizi taşıma özelliği getirmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?