Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

a.emre

Üye
Allah'ın cezası yazılım ve onun mühendisleri 1 yıldır hiç takılmadan çalışan adobe reader ı bozdu. Atıp duruyor ve aksi gibi benim en çok kullandığım program. Ders programım da dahil hepsi onda. Ne yapıyor bu güncelleme bölümü ben bu işi çözemedim. Şarj konusunda ise değişen bir şey olmadığı gibi şarj olması çok uzun sürüyor. Umudumuz birgün Nokia sorunsuz sürümü yayınlayacak olması yönünde.

Telgrafla gönderildi.
Aynı şekilde benim de en çok kullandığım uygulamaydı.Ayrıca diğer uygulamalar Adobe Readerdaki dosyaları görmüyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonlarınızı kaç kez şarj ettiniz arkadaşlar. Biliyorsunuz ki ilk birkaç şarj sonrası anlayabiliyoruz gerçek performansını. Siz nasıl hemen emin olabildiniz ki?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Günde 3 kere! Daha önce 2 yetiyordu. 5dk da nette %8 gidiyor şimdi...

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
920 yükleyesim geldi batarya sorunu gene başladı dediniz vazgeçtim z1 3000 lik batarya ile yola devam :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1520 de eskiye göre iyileştirme oldu.

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
z1 bataryası 920 8.1 oranla 1.5 kat fazla dayanıyor bende şarj sorunu yaşamak istemeyenler için blekperi 9780 öneririm 1 ay bekleme süresi var :D

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
@TurboCall burası windows phone bölümü olduğu için olabilir mi :D

BilgeGS

Üye
Amma sabırsızsınız arkadaşlar.

Şunun şurasında bir ay sonra resmi sürüm çıkacak deniyor.

Beta, sorunlu ya da bozuk yazılımlarla uğraşmak hoşunuza gidiyorduysa niye Android almadınız ki? O rom bu rom flashlar dururdunuz hangisi rehberi 12 mili saniye daha hızlı açacak diye :)

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Amma sabırsızsınız arkadaşlar.

Şunun şurasında bir ay sonra resmi sürüm çıkacak deniyor.

Beta, sorunlu ya da bozuk yazılımlarla uğraşmak hoşunuza gidiyorduysa niye Android almadınız ki? O rom bu rom flashlar dururdunuz hangisi rehberi 12 mili saniye daha hızlı açacak diye :)
benim rehber saniyede açılıyor telefon hızlı zaten :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nedensehiç bir android ios cihaza iyi birşey dediğini duymadık hep windows phone.
Ne alakası var anlamadım. Kullandığım cihaz için konuşuyorum ve bu donanım bu boyuttaki ekranla şarjı daha fazla gitmesi gerekirdi diyorum. Hem de sürekli Stamina modda kullanıyorum cihazı.

• Beğen
Tepkiler: tehlikeqi

eneesparlak

Üye
8.1 batarya performansı olarak şu anlık vasatın dahi altında. Yükledim yükleyeli telefonu kullanamıyorum. Şarj 5er 5er gidiyor adeta. İnşallah final güncellemesinde düzeltilir yoksa bu şekilde olacak gibi değil. 3g açamıyorum dahi. 3g ile max 90dk şarj. 90 dk dahi abartı olabilir :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

zbahadir

Üye
Batarya performansında iyileşme olmadı aksine daha kötü oldu. Final sürümü de bundan farklı olmayacağı için ufak ufak taşınabilir şarj cihazlarımızı hazırlayalım.

Daha önce gece aynı saatte bıraktığım telefonu öğlende %95 ile açarken şimdi %89 oldu.
Yani performans %5 daha kötü oldu.

Final sürümde olsa bu şekilde kalacak öyle görünüyor. yapacak bir şey yok artık. Yeni telefonlar çıkana kadar bekleyeceğiz.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Preview sürümünde olduğumuz için herkes de işe yaramamış olabilir lakin Microsoft ne kadar bir kitle için iyi oldu ne kadarı için işe yaramadı buna mutlaka bakmıştır. Windows 8.0 da nasıl şarj süreleri düzgündü 8.1 kararlı sürümde tekrar düzene girecektir. Preview de bu tür durumları çok büyütmememiz lazım malum şu anda hepimiz kobay durumundayız :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Güncelleme sonrası ilk gün %6 civarında tasarruf etti cihaz. Sizde nasıl?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Güncelleme sonrası Dosya yöneticisi uygulamaları SD kartı görmüyor.

Edit : Pardon arkadaşlar görüyormuş.

Son düzenleme:

Üst Alt